«ΚΟΡΗ ΜΟΥ, Ο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ»!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«ΚΟΡΗ ΜΟΥ, Ο ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ»!!

O εξτρέμ της Γουίγκαν, Τζέιμς ΜακΚλίν, διαγνώστηκε με αυτισμό και έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα προς την κόρη του, η οποία έχει επίσης αυτή την αναπτυξιακή διαταραχή.
Ο Τζέιμς ΜακΚλίν απευθυνόμενος στην κόρη του που πάσχει επίσης από την ίδια διαταραχή τόνισε πως δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της
 «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τη γέννηση της κόρης μου, ήταν καθοριστικά με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Αλλά και πολύ δύσκολα κάποιες φορές, καθώς την παρακολουθούσα να ξεπερνά τόσα εμπόδια στη ζωή της.
Για αυτό σκέφτηκα να το μοιραστώ δημόσια. Για να της δώσω να καταλάβει πως το ότι είναι αυτιστική δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της.
Το κορίτσι του μπαμπά»
Ενός υπέροχου μπαμπά θα προσθέσουμε εμείς.
Gazetta

Αναλυτικά όσα είπε:

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ - Εντός της εβδομάδας αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων / αιτήσεις με βάση το ΑΦΜ του δικαιούχου

«Όπως όλοι γνωρίζετε, η κόρη μου Γουίλοου – Άιβι είναι αυτιστική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν τη ζωή μου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο, αλλά και πολύ δύσκολο κατά καιρούς ως μπαμπάς της, βλέποντάς την να ξεπερνάει τόσα εμπόδια στη ζωή της και να μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Όσο περισσότερα μαθαίναμε με την Έριν (σ.σ. σύζυγός του) για τον αυτισμό, τόσο περισσότερο αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε ότι μοιάζω πολύ με τη Γουίλοου με περισσότερους τρόπους απ’ ό,τι νομίζαμε. Βλέπω τόσα πολλά μικρά χαρακτηριστικά σε εκείνη που βλέπω και στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να πάω και να κάνω μια αξιολόγηση ASD.

Ήταν ένα μικρό ταξίδι και τώρα που έχω τη διάγνωση νιώθω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σκέφτηκα για λίγο να το μοιραστώ δημόσια, καθώς το έκανα για την Γούιλοου – Άιβι για να της δώσω να καταλάβει ότι την καταλαβαίνω και ότι το να είναι αυτιστική δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της. Το κορίτσι του μπαμπά».

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω