aegean boarding pass 803x420 1

Digital ID: Με ψηφιακό τρόπο η ταυτοποίηση των επιβατών της Aegean στην επιβίβαση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της AEGEAN για smartphones, και επιτρέπει σε επιβάτες εσωτερικού της AEGEAN και της OLYMPIC Air μετά την πραγματοποίηση του check in, να ενσωματώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους στην ψηφιακή κάρτα επιβίβασης με μια απλή διαδικασία.

Τις δυνατότητες του gov.gr αξιοποιεί η Aegean και φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία “Digital ID”, καθιστώντας ακόμη πιο γρήγορο και εύκολο τoν έλεγχο των στοιχείων των επιβατών κατά την επιβίβασή τους. Η νέα υπηρεσία που είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του Aegean App, επιτρέπει στους επιβάτες εσωτερικού της Aegean και της Olympic Air μετά την πραγματοποίηση του check in και σε μόλις λίγα, απλά βήματα να ενσωματώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους στην ψηφιακή κάρτα επιβίβασης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η άμεση ταυτοποίηση των στοιχείων του κάθε επιβάτη, επισπεύδοντας και απλουστεύοντας τη διαδικασία ελέγχου κατά την επιβίβαση.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Το gov.gr – Τώρα και στο Viber

Η ανταλλαγή όλων των δεδομένων γίνεται με ασφαλή και κρυπτογραφημένο τρόπο. Διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία είναι προαιρετική, πάντα και μόνο εφόσον ο ίδιος ο πολίτης επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει και μετά από δική του συναίνεση κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.

Η υπηρεσία «Digital ID» της AEGEAN προϋποθέτει την προεγκατάσταση της εφαρμογής Gov.gr Wallet, μέσα από την οποία γίνεται εφικτή η δημιουργία ψηφιακών δελτίων ταυτότητας, για κάθε νόμιμη χρήση εντός της Ελληνικής επικράτειας και μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για πτήσεις εσωτερικού της AEGEAN και της OLYMPIC Air. Ενώ, όταν το ελληνικό Gov.gr Wallet αποκτήσει πανευρωπαϊκή ισχύ, αναμένεται να επεκταθεί και σε πτήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Fake News: Ποιοι μπορεί να ξεγελαστούν – Μάθετε πώς να προστατεύεστε!

milamou: πλατφόρμα ψυχολογικής στήριξης με εθελοντές ψυχολόγους & συμβούλους ψυχικής υγείας

 

Η εφαρμογή της AEGEAN είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOSAndroidHuawei και οι επιβάτες είναι απαραίτητο να έχουν κατεβάσει την τελευταία έκδοση (v6.5.5) προκειμένου να αξιοποιήσουν την υπηρεσία.

Δημοφιλή!!  Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Τι είναι τα cookies και σε τι χρησιμεύουν; Πληροφορίες που όλοι οι χρήστες του internet πρέπει να ξέρουν…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω