Ενημέρωση από τους εκλεγμένους της ΑΣΕ – ΔΟΕ για τις εξελίξεις που αφορά την ατομική αξιολόγηση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Υ.Α. ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2/2.

 

ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ (ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Κ.Τ.Λ.).

 

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!!

 

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΦΕΚ Αξιολόγησης: copy paste κριτήρια!! Επαναλήψεις δεικτών δείχνουν το μέγεθος της αυθαιρεσίας και της υποκειμενικότητας της

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ!

 

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΥΦΤΟΣ – ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ!!

 

Οι εκλεγμένοι της ΑΣΕ στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Σπύρος Μαρίνης – Αχιλλέας Ζορμπάς

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω