Συνάντηση της ΔΟΕ με την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ σήμερα στη 1.00μμ

Στα πλαίσια της σημερινής κινητοποίησης ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΕΛΜΕ στις 13.00 στο υπουργείο παιδείας, έχει προγραμματιστεί συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου και της διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΥΠΑΙΘ αρχικά πρότεινε συνάντηση ακριβώς πριν την ώρα της κινητοποίησης, πράγμα που φυσικά δεν μπορούσε να γίνει δεκτό από την ομοσπονδία, οπότε η συνάντηση μετατέθηκε ακριβώς πάνω στην ώρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο χώρο του υπουργείου.

Είναι προφανές ότι θα τεθούν όλα τα θέματα που “καίνε” τον εκπαιδευτικό κόσμο, όπως η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, οι προθέσεις για νέο τρόπο πρόσληψης, η ανάγκη νέων διορισμών, η “αξιολόγηση”, οι διαδικασίες ανάδειξης των νέων στελεχών εκπαίδευσης κτλ. Μακάρι να ακούσουμε κάτι θετικό..

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Αντώνης Καραφώτης

✏️Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. ✏️Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα, όπου είναι και γραμματέας στο σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής "Κ. Σωτηρίου". ✏️Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. ✏️Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall..

Avatar photo