φως

ΟΛΜΕ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση της 10ης  Ιανουαρίου 2023. Στις 11:30 θα αρχίσει η συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία μέχρι το Υπουργείο Παιδείας, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι. Στο Πεδίον του Άρεως θα υπάρχει και πούλμαν για την μετακίνηση προς το Υπ. Παιδείας.

Ψήφισμα σύστασης νέων οργανικών θέσεων – Α/ΒΘΜΙΑ & Δ/ΒΘΜΙΑ

Απεργία/Αποχή από τη ΔΟΕ στους Μέντορες/Συντονιστές/Ατ. Αξιολόγηση – Χρέος όλων μας να συστρατευτούμε με την απόφαση της ομοσπονδίας μας

Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11πμ-2μμ) για όσες και όσους εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών μαθημάτων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Δημοφιλή!!  Δ.Ο.Ε. / Στις νέες απειλές του Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. απαντάμε με την αποφασιστικότητά μας  να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

Απαιτούμε να αποσυρθούν από το Προεδρικό Διάταγμα οι αναφορές στις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και να επανέλθουν τα επαγγέλματα τους στο καθεστώς ΤΕ (ή ΠΕ για όσους κλάδους ίσχυε).

Για το αρχείο σε pdf … εδώ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω