klelia renesi E-WALL

Κλέλια Ρένεση: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της «Έζησε όλο τον εξευτελισμό του ΕΣΥ»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο για τον πατέρα της.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«”Τέλειωσε η βάρδια κ φεύγετε”. Κ είναι απίστευτο. Μετά από πόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές για διορισμούς , γιατρός του εσύ, επιμελητής β, α, υποδιευθυντής, διευθυντής κλινικής, άπειρα χρονιά στα νοσοκομεία στα χειρουργεία κ στα ιατρεία, ο πατέρας μου, βγαίνει σήμερα στη σύνταξη. Καλός πολίτης λένε. Κ εγώ σκέφτομαι. Δεν κοιμήθηκε ούτε ένα βράδυ 30 χρονιά τώρα πάνω από 3 ώρες σερί χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποιο περιστατικό. Δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει κινητό ή να πάει κάπου που δεν είχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μια στάλα αλκοόλ για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να έρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Όταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να βρει μισή μέρα κ μόλις βγήκα από το χειρουργείο έπρεπε να φύγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για κάθε περιστατικό.

Έζησε όλο τον εξευτελισμό του ΕΣΥ από την εκάστοτε κυβέρνηση. Την έλλειψη προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων , γαζών, αποστειρωτών. Έζησε τον εξευτελισμού που επιτρέπει ο νόμος, στον ανειδίκευτο τουριστικό γιατρό σε νησί να μπορεί να βγάζει 4πλασια από τον διευθυντή του ΕΣΥ που έχει να κοιμηθεί 2 μήνες για να εξυπηρετήσει την τουριστική τορπίλη. Καλός πολίτης δεν θα ναι από δω κ πέρα. Καλός πολίτης ήταν πάντα. Κ μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν την δουλειά τους με τόση ευλάβεια κ συνέπεια. Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου κ θα παραδόσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά κ δούλεψες μια ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξιά σου. Κ πως αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια, χωρίς φωτιά στα μάτια;! Φτου ξελευθερία κ αέρα στα πανιά σου!! Andreas Renesis»”, έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Δημοφιλή!!  Η Κομισιόν ερευνά Apple, Google και Meta για παραβίαση του Νόμου για τις Ψηφιακές Αγορές

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω