εικόνα Viber 2022 12 21 18 21 59 740

Μένος του ΥΠΑΙΘ απέναντι στους νεοδιόριστους-Με απόφαση που κρατούσαν κρυφή στην Α Αθήνας ανακαλούν τις μονιμοποιήσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τελικά οι νουθεσίες των μεγαλόσχημων στελεχών και πολιτικών, για να ανακαλέσουν όσοι διευθυντές εκπαίδευσης έκαναν το καθήκον τους και μονιμοποίησαν τους νεοδιόριστους, έπιασαν τόπο. Από την ομηρία των νεοδιόριστων βλέπετε, δεν πρέπει να ξεφεύγει κανείς… Όπως μαθαίνουμε από το σύλλογο εκπαιδευτικών Α Αθήνας “ο Αριστοτέλης” με συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ που έγινε εν κρυπτώ στις 6/12/2022, η διεύθυνση Α Αθήνας ανακαλεί τις καθόλα σύννομες διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων που είχε εκδώσει. Η απόφαση έγινε γνωστή μόλις σήμερα που καθαρογράφηκε και υπογράφηκε η απόφαση! Με κινητοποίηση αμέσως απαντούν οι σύλλογοι εκπαιδευτικών της περιοχής, αύριο στην Δ/νση Α’ Αθήνας, στις 2μμ!

Έχουμε γράψει αναλυτικά για το ζήτημα και τονίσει ότι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να μονιμοποιεί το δόκιμο εκπαιδευτικό προσωπικό, μετά τη συμπλήρωση διετούς ευδόκιμου υπηρεσίας. Αναγνωρίζει μάλιστα εμμέσως την υποχρέωσή της αυτή με το ότι επιτρέπει στους νεοδιόριστους να γίνουν διευθυντές σχολείων, παρόλο που επιμένει να τους κρατά σε καθεστώς δόκιμου. Διαβάστε εδώ: Μόνο οι δόκιμοι, νεοδιόριστοι του 2020 μπορούν να γίνουν διευθυντές – Δείτε γιατί!

Αντί λοιπόν το υπουργείο να έχει τρέξει όλες τις διαδικασίες και να καλεί τις υπηρεσίες του να μονιμοποιήσουν, κάνει το ακριβώς αντίθετο και με προφορικά κελεύσματα τους καλεί να κωλυσιεργούν επ αόριστο και μάλιστα να ανακαλέσουν και όσοι έσπευσαν να κάνουν το καθήκον τους. Είναι προφανής η στόχευση να κρατηθούν χιλιάδες άνθρωποι σε ομηρία, ώστε να αποτελέσουν ένα δυναμικό που θα εγκαινιάσει την ατομική αξιολόγηση. Κάτσε μου να σε αξιολογήσω, για να σε μονιμοποιήσω δηλαδή! Και όλα αυτά μετά από δεκαετίες αδιοριστίας και αναπλήρωσης. Και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Δημοφιλή!!  Η Κύπρος αλλάζει πίστα: Σύνδεση Αξιολόγησης με απολύσεις - Για όσους πιστεύουν ότι θα αξιολογηθούν και όλα θα πάνε καλά

Δείτε την ανάρτηση της Ντίνας Ρέππα (Μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ):

Άξιος ο μισθός του! Κυριολεκτικά σαν τον κλέφτη ο διευθυντής εκπ/σης Α’ Αθήνας ανακάλεσε τις μονιμοποιήσεις στις 6/12, μια μέρα μετά την κινητοποίηση στην Α’ διεύθυνση, χωρίς καν έγγραφη εντολή από το ΥΠΑΙΘ. Δεν ειδοποίησε κανέναν για το ΠΥΣΠΕ, και έστειλε στη διαύγεια την κατάπτυστη απόφαση παραμονές Χριστουγέννων… Για να αποφύγει τις κινητοποιήσεις μια και κλείνουν τα σχολεία. Δεν μας ξέρουν καλά! Αυτοί κυνικοί σφουγκοκωλάριοι της κυβέρνησης, υποκλίνονται χωρίς να υπολογίζουν συναδελφικότητα, δικαιώματα, δικαιοσύνη. Διάλεξαν να είναι με το υπουργείο, ενάντια στους εκπαιδευτικούς Εμείς πάλι, με τις νέες και τους νέους συναδέλφους/ισσες, μαχητικοι/ές υπερασπιστές των εργαζομένων και μάλιστα των πιο πληττόμενων… Μαχητικά αύριο!

Δημοφιλή!!  Πλήθος σωματείων διοργανώνουν κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής την Πέμπτη 11/7

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου εκπαιδευτικών “ο Αριστοτέλης”:

Είμαστε σε πόλεμο! Σαν τον κλέφτη ο δ/ντης εκπ/σης της Α’ Αθήνας Κ. Μιχαηλίδης ανακάλεσε τις μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων της ειδικής του 2020!  Όλες και όλοι στην δ/νση Α’ Αθήνας, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 2μμ (1-4 ώρες διευκολυντική στάση εργασίας για το ολοήμερο) Δεν εκβιαζόμαστε, δεν δεχόμαστε καμία απειλή!

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω