christian dubovan gxsRL8B ZqE unsplash scaled E-WALL

Πράγματα που πρέπει να θυμόμαστε όταν τα πάντα γύρω μας καταρρέουν

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε παρακάτω πράγματα που πρέπει να θυμούμαστε, όταν όλα καταρρέουν

Στην ζωή είναι δύσκολο έως αδύνατον όλα να πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ωστόσο, τα εμπόδια που συναντούμε μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα καλό μάθημα για την εξέλιξή μας ως πνευματικά όντα. Επίσης, οι προκλήσεις που συναντάμε μας κάνουν να εκτιμάμε περισσότερο τις νίκες μας και μας δίνουν την προοπτική της ομορφιάς στις δύσκολες στιγμές.

Η σύγχρονη ζωή έχει γίνει πολύ περίπλοκη, οπότε κάποια προβλήματα είναι σχεδόν αδύνατο να τα αποφύγουμε. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην χάνουμε τον έλεγχο και την ψυχραιμία μας.

 

Τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων δεν είναι δικά σας. Αν είστε πολύ συμπονετικοί, τότε θα έχετε την τάση να θέλετε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να σας εξαντλήσει και οι άλλοι να σας αντιμετωπίζουν ως τον προσωπικό θεραπευτή τους. Αν και το δείχνουμε συμπόνια και κατανόηση είναι καλό, πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να βοηθάτε τους άλλους και να βοηθάτε τον εαυτό σας.

Δημοφιλή!!  Μια διαφορετική ματιά στο Σύνδρομο Down / ΙΜΕΓΕΕ

Συνεχίστε να προχωράτε. Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Ακόμα και αν νιώθετε πως η ζωή σας πάει από την μια αποτυχία στην άλλη, όλες αυτές οι δυσκολίες σκοπό έχουν να δοκιμάσουν τις αντοχές μας και να μας κάνουν πιο δυνατούς. Μας δίνουν την δυνατότητα να χειριστούμε καλύτερα παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις.

 

Ο πόνος είναι προσωρινός. Καμία κατάσταση δεν κρατάει για πάντα, είτε πρόκειται για εργασιακά προβλήματα, είτε για έναν άσχημο χωρισμό, είτε για οικονομικά προβλήματα. Ό,τι και να περνάτε μην χάνετε την ψυχραιμία σας και ελέγξετε τα συναισθήματά σας.

 

Υπάρχει κάποιος σκοπός στον πόνο σας. Οι πνευματικοί καθοδηγητές στο παρελθόν έχουν τονίσει, ότι προσελκύουμε αυτό που αισθανόμαστε και η κακή μας κατάσταση οφείλεται στις δικές μας σκέψεις και πράξεις. Αυτό μπορεί να μην απόλυτα αληθές, αλλά κατά καιρούς κάθε άσχημη εμπειρία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πολύ καλό μάθημα.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να προσευχηθείτε ή να διοχετεύσετε την θετική σας ενέργεια. Ανεξάρτητα από το τι είναι αυτό που αντιμετωπίζετε, προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλύνετε την οργή ή την ανησυχία σας και θα μπορέσετε να χειριστείτε πολύ καλύτερα και αποτελεσματικά την κάθε κατάσταση.

Δημοφιλή!!  Καταδίκη ρατσιστικών επεισοδίων στην πλατεία Αριστοτέλους

Η ανησυχία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Η πίστη μεταμορφώνει. Όσο και αν ανησυχείτε ή προβληματίζεστε, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει. Απλά θα σας γεμίσει με περισσότερη αρνητική ενέργεια και θα φέρει περισσότερα εμπόδια στην ζωή σας. Έχετε πίστη στο σύμπαν, ότι σας στέλνει εμπειρίες με σκοπό την μεταμόρφωσή σας.

Πανελλήνια Έρευνα 2022-2023 για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (για εκπαιδευτικούς)

Ίσως πρέπει να κάνετε αυτό ακριβώς που φοβάστε. Ο μόνος τρόπος για να ωριμάσετε είναι να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας. Κάποιες φορές πρέπει δοκιμάστε τα όριά σας, για να καταλάβετε μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές σας.

Οι άσχημες μέρες σας κάνουν να εκτιμάτε περισσότερο τις καλές. Αν δεν υπήρχαν οι κακές μέρες, δεν θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε τις καλές μέρες ως “καλές.” Στην ζωή, αν δεν βιώσουμε τον πόνο, δεν μπορούμε να νιώσουμε την χαρά. Ζούμε σε μια δυαδική πραγματικότητα, που σημαίνει, ότι βιώνουμε τα δυο αντίθετα άκρα του ίδιου φάσματος σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Δημοφιλή!!  Gillian Lynne - Η "ατίθαση" μαθήτρια: Μια ιστορία για την διαφορετικότητα και την τέχνη

Να θυμάστε, ότι έχετε την απόλυτη επιρροή και εξουσία στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται να γίνετε θύματα των καταστάσεων ή των άλλων. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας και μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε κακή κατάσταση της ζωής σας σε καλή. Να θυμάστε, ότι το ουράνιο τόξο βγαίνει πάντα μετά την καταιγίδα.

“Η πιο σημαντική απόφαση που μπορείτε να πάρετε είναι να έχετε καλή διάθεση.”  Βολταίρος

Μην ανησυχείτε, όλοι έχουμε τα κάτω και τα πάνω μας. Απλά, πάρτε μια αναπνοή και συνεχίστε. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε, ότι γονατίζετε από την πίεση του σύγχρονου τρόπου ζωής και των πολύ γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, να θυμάστε, ότι δεν είστε μόνοι. Χιλιάδες άνθρωποι νιώθουν ακριβώς το ίδιο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια ζωή που να αρέσει και μετά η πίεση δεν θα φαίνεται τόσο μεγάλη.

tilestwra

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω