φως E-WALL

#ARTACTSFORKIDS: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding Τέχνης για τα παιδιά του Συλλόγου “Αμυμώνη”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη σε συνεργασία με το ART HUB Athens Cultural Humanitarian Organization, διοργανώνουν τη διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα #ARTACTSFORKIDS, για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Η διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να βοηθήσει στο σημαντικό έργο του Συλλόγου «Αμυμώνη»

H εικαστικός  διαθέτει δύο συλλεκτικές εκτυπώσεις και τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης. Η προσπάθεια αυτή φιλοδοξεί, με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες και καινοτόμες φιλανθρωπικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για τη βοήθεια του σημαντικού έργου του Συλλόγου “Αμυμώνη”.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 έως τη 1η Ιανουαρίου 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη, και να συμβάλει, με τον τρόπο αυτό, στο σημαντικό έργο του συλλόγου.

Δημοφιλή!!  ΑΝΙΜΑτρόπιο: Σύγχρονες ταινίες animation από την Ευρώπη για μαθητές 4 έως 12 ετών

Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου “Αμυμώνη”.

Το εγχείρημα ”#ARTACTSFORKIDS” είναι μια πρωτοβουλία της Μαρίας Φραγκουδάκη, η οποία έχει σκοπό να το πραγματοποιεί κάθε χρόνο βοηθώντας παιδιά σε διαφορετικά ιδρύματα και συλλόγους.

Η Μαρία Φραγκουδάκη και το ART HUB Athens με τη συνεργασία τους θέλουν να αναδείξουν την Τέχνη ως σημαντικό μέσο κοινωνικής αλλαγής, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε παιδιά να βρουν ξανά την ελπίδα.

hn4razthmwwk5ii6jdzj E-WALL

Λίγα λόγια για τη Μαρία Φραγκουδάκη

mariafragoudaki.com

Η Μαρία Φραγκουδάκη ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Νέα Υόρκης. Στη δουλειά της χρησιμοποιεί ποικιλία εικαστικών γλωσσών όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και περφορμανς, για να δημιουργήσει αφηγήσεις που ζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας υλικά που περιλαμβάνουν ύφασμα, γύψο και μπογιά. Τα υλικά και ο πειραματισμός με αυτά, της παρέχει συχνά το αρχικό έναυσμα για ένα έργο. Όντας μητέρα 3 παιδιών πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το #ARTACTSFORKIDS  με σκοπό να βοηθήσει και να ευαισθητοποιήσει μέσω της τέχνης τον κόσμο προς όφελος όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Δημοφιλή!!  Διαρροή 2.500 λίτρων πετρελαίου στο δημοτικό σχολείο Αγρας: Κλειστό εδώ και μία εβδομάδα

ΠΟΥ για Covid: Το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάποια μορφή ανοσίας

Αντιπαράθεση Ν. Κεραμέως – Π. Σκουρλέτη στη βουλή για την παιδεία και “τα επιδόματα”..

E-WALL
Λίγα λόγια για το ART HUB Athens- Cultural Humanitarian Organization

arthubathens.org

Το ART HUB Athens αποτελεί έναν Πολιτιστικό- Ανθρωπιστικό οργανισμό, στον  οποίο συναντιούνται και συνεργάζονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με στόχο την αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και τη δημόσια δράση. Γνωρίζοντας πως η Τέχνη έχει την δύναμη, να αλλάξει τον κόσμο, στηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς της χώρας, ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να διευρύνουν τις δράσεις τους.

hudwvkpmtsu2llhyt3gm E-WALL
Τι κάνει την Αμυμώνη ξεχωριστή;

amimoni.gr

Η Αμυμώνη είναι ο μόνος πανελλήνιος φορέας που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες καλύπτοντας όλο το ηλικιακό τους φάσμα, στηρίζοντας παράλληλα με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους.

Δημοφιλή!!  Νέοι Ενεργοί Ευρωπαίοι Πολίτες: Γίνε μέλος της ομάδας - ΚΜΟΠ 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω