ΠΟΣΕΕΠΕΑ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ, 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η σημερινή μέρα δεν είναι μια γιορτή, αλλά μέρα αφιερωμένη σε άτομα χρόνια πάσχοντες, με αναπηρίες και στις οικογένειες τους για τους αγώνες που δίνουν να επιβιώσουν στις σημερινές συνθήκες με πολιτικές που τους βάζουν στο περιθώριο!

 

Όλοι αυτοί αποτελούν τα πρώτα θύματα των βάρβαρων καταστάσεων που ζούμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας και των τεράστιων αλλαγών στο Δημόσιο Σύστημα υγείας και παιδείας. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη με part- time ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και με την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της Υγείας και Πρόνοιας.

Δημοφιλή!!  ΣΕΠΕ Κέρκυρας για τα Κενά σε τμήματα ένταξης νηπιαγωγείων Κέρκυρας: Αδιαφορία και αναλγησία από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τα προβλήματα σε Ειδικά Σχολεία, ΚΕΔΑΣΥ, Κέντρα Αποκατάστασης και ειδικής αγωγής, οι δομές φιλοξενίας και υποστήριξης, είναι κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα και υποστελεχωμένα τόσο σε προσωπικό όσο και σε χώρους, εξοπλισμό. Είναι βέβαιο πως συμβαδίζουν με τις ανάγκες των μαθητών μας, των οικογενειών τους, των χρόνια πασχόντων εν έτει 2022.

Με αφορμή αυτή την ημέρα, είμαστε δίπλα τους, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας ως ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, και παλεύουμε μαζί τους για τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα του κλάδου της Ειδικής Αγωγής.

-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!

-ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!

-ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

Δημοφιλή!!  ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τέλος η Απεργία-Αποχή από την Ατομική Αξιολόγηση

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!

ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ- ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ

 

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                      ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Βουλίωτης           Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω