ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ
Ανακοινώθηκαν/ανακοινώνονται σήμερα από τις κατά τόπους διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης τα μόρια όσων έχουν κάνει αίτηση για μετάθεση σε άλλο ΠΥΣΠΕ.
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και τα μόρια μεταθέσεων από γενική σε ειδική αγωγή, ΚΕΔΑΣΥ κτλ
Ενστάσεις από σήμερα 21/11 μέχρι την Παρασκευή 25/11.
Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα ανακοινωθούν οριστικοί πίνακες.
Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι 31/12/2022.
Στη συνέχεια ανάκληση μετάθεσης δε γίνεται δεκτή.
Όσοι συνάδελφοι αποκτήσουν τέκνο/α μέχρι 31/12/2022 μπορούν με συμπληρωματική αίτηση να μοριοδοτηθούν και για τις τρέχουσες μεταθέσεις.
Τα μόρια όσων έχουν αιτηθεί μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ, όσων βρίσκονται στη διάθεση και όσων διορίστηκαν φέτος και αιτούνται οριστική τοποθέτηση θα ανακοινωθούν από όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης σε δεύτερο χρόνο. Δεν υπάρχει κοινή ημερομηνία. Κάθε διεύθυνση εχει δικό της χρονοδιάγραμμα.
Οι πίνακες με τα μόρια όσων έχουν ζητήσει μετάθεση, από τους οργανικά ανήκοντες σε κάθε διεύθυνση, αναρτώνται στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων.
Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου
Επισκεφθείτε τις διευθύνσεις για να δείτε στις ανακοινώσεις τους πίνακες μορίων.
Σύντομα θα φτιάξουμε έναν χώρο για να μπορείτε να τα δείτε συνολικά τα μόρια με τους πίνακες πανελλαδικά με κάποια στατιστικά στοιχεία!!
https://e-wall.net/2022/11/21/27771/