ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!! ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ (ΜΚ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

Δυστυχώς για ακόμη έναν μήνα νεοδιόριστοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πληρώθηκαν με το εισαγωγικό κλιμάκιο ΜΚ 1, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αναγνώρισης μεταπτυχιακών τίτλων και προϋπηρεσιών. Σε επικοινωνία πολλών συναδέλφων με τις διευθύνσεις τους ενημερώθηκαν ότι η όλη καθυστέρηση οφείλεται στον αυξημένο φόρτο εργασίας!
Δεν υπήρξαν δεσμεύσεις για πληρωμή των κλιμακίων και των μεταπτυχιακών στη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου.
Για τους αναπληρωτές είναι αδιανόητο να πληρώνονται με εισαγωγικό κλιμάκιο, όταν στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς οι διευθύνσεις εκδίδουν Ατομικό Δελτίο Κατάταξης Υπαλλήλου (ΑΔΚΥ) σε μισθολογικό κλιμάκιο. Η μισθοδοσία είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ξεκινά από αυτό στο οποίο κατατάχθηκαν.
1f449 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!! ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ (ΜΚ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...Καλούμε άμεσα ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ να διαθέσουν προσωπικό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάταξης ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών σε μισθολογικά κλιμάκια ΑΜΕΣΑ και να κατατεθούν τα χρήματα στην επόμενη μισθοδοσία. Καμιά συναδέλφισσα και κανένας συνάδελφος εκπαιδευτικός να μη μείνει απλήρωτος τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.
1f449 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!! ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ (ΜΚ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Για τους συναδέλφους που ρωτούν, τα μισθολογικά κλιμάκια δε χάνονται αλλά θα κατατεθούν αναδρομικά (Χάνουμε βέβαια λεφτά που δε θα ξαναπάρουμε λόγω υπερφορολόγησης των αναδρομικών εως και 40%).
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

Ιωάννης Παπαδόπουλος

📌Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου,

Avatar photo