Αντιεπιεστημονικές πρακτικές από ιστοσελίδα – αξιολογητή που προσβάλλουν το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό!! Έχει ανοίξει την όρεξη η υπουργός σε τυχάρπαστους!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σχολεία που τους περιλαμβάνει.. έχουν ήδη στειλει εξώδικο να αφαιρεθούν

 

Το είδαμε κι αυτό! Έχει ανοίξει την όρεξη η Κεραμέως σε τυχάρπαστους!

 

Αντιεπιεστημονικές πρακτικές από ιστοσελίδα – αξιολογητή που προσβάλλουν το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ενημερωθήκαμε από Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού Ηρακλείου (αλλά εμφανίζονται σχολεία από ολη την Ελλάδα) ότι, μια ιστοσελίδα αποστέλλει στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις αποτελέσματα μιας δήθεν αξιολόγησης, που αφορούν τις σχολικές τους μονάδες.

 

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ιστότοπος, στα σχετικά μηνύματα, ζητά από το εκπαιδευτικό προσωπικό να καλέσουν τους γονείς να συμμετέχουν στην αξιολόγηση, διότι με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, βελτιώνεται και αναδεικνύεται το επίπεδο της παιδείας μας στα σχολεία.

Τέτοιο θράσος !

 

Με μια απλή περιήγηση στη συγκεκριμένη διαδικτυακή σελίδα, διαπιστώνει κάποιος ότι πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη καταγραφή βαθμολογιών από την/τον οποιονδήποτε, χωρίς κανένα κριτήριο και μεθοδολογία.

Δημοφιλή!!  Αδιανόητη Εκμετάλλευση Εργαζομένων: Εργοδότρια στην Πάρο Ζήτησε από Μητέρα να Δουλέψει και η Ανήλικη Κόρη της

Αποτελεί, δε, ειρωνεία πως οι υπεύθυνοι της σελίδας αναφέρουν, ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή, θα βγουν «χρήσιμα» και «ακριβή» συμπεράσματα.

 

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες, αντιπαιδαγωγικές και παράνομες πρακτικές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και καλούμε:

 

●Την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να ελέγξει άμεσα και να διακόψει τη λειτουργία τέτοιων αντιθεσμικών και αντιεπιστημονικών ενεργειών, που προσβάλλουν το έργο του Δημόσιου Σχολείου και Εκπαιδευτικού.

●Τη ΔΟΕ να παρέμβει σε όλα τα επίπεδα για να προστατέψει το κύρος και το ρόλο του Εκπαιδευτικού.

 

Η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κεραμέως και της κυβέρνησης άνοιξε τις ορέξεις σε καλοθελητές, που επιδιώκουν την κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών με οποιονδήποτε τρόπο και μέθοδο.

Δημοφιλή!!  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας Μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουλίου

 

Γιώργος Μακράκης  (πρόεδρος συλλόγου – Θεοτοκόπουλος Ηρακλείου)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω