Αντιεπιεστημονικές πρακτικές από ιστοσελίδα – αξιολογητή που προσβάλλουν το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό!! Έχει ανοίξει την όρεξη η υπουργός σε τυχάρπαστους!

Σχολεία που τους περιλαμβάνει.. έχουν ήδη στειλει εξώδικο να αφαιρεθούν

 

Το είδαμε κι αυτό! Έχει ανοίξει την όρεξη η Κεραμέως σε τυχάρπαστους!

 

Αντιεπιεστημονικές πρακτικές από ιστοσελίδα – αξιολογητή που προσβάλλουν το Δημόσιο Σχολείο και τον Εκπαιδευτικό

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ενημερωθήκαμε από Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού Ηρακλείου (αλλά εμφανίζονται σχολεία από ολη την Ελλάδα) ότι, μια ιστοσελίδα αποστέλλει στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις αποτελέσματα μιας δήθεν αξιολόγησης, που αφορούν τις σχολικές τους μονάδες.

 

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ιστότοπος, στα σχετικά μηνύματα, ζητά από το εκπαιδευτικό προσωπικό να καλέσουν τους γονείς να συμμετέχουν στην αξιολόγηση, διότι με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, βελτιώνεται και αναδεικνύεται το επίπεδο της παιδείας μας στα σχολεία.

Τέτοιο θράσος !

 

Με μια απλή περιήγηση στη συγκεκριμένη διαδικτυακή σελίδα, διαπιστώνει κάποιος ότι πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη καταγραφή βαθμολογιών από την/τον οποιονδήποτε, χωρίς κανένα κριτήριο και μεθοδολογία.

Αποτελεί, δε, ειρωνεία πως οι υπεύθυνοι της σελίδας αναφέρουν, ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή, θα βγουν «χρήσιμα» και «ακριβή» συμπεράσματα.

 

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες, αντιπαιδαγωγικές και παράνομες πρακτικές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και καλούμε:

 

●Την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να ελέγξει άμεσα και να διακόψει τη λειτουργία τέτοιων αντιθεσμικών και αντιεπιστημονικών ενεργειών, που προσβάλλουν το έργο του Δημόσιου Σχολείου και Εκπαιδευτικού.

●Τη ΔΟΕ να παρέμβει σε όλα τα επίπεδα για να προστατέψει το κύρος και το ρόλο του Εκπαιδευτικού.

 

Η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κεραμέως και της κυβέρνησης άνοιξε τις ορέξεις σε καλοθελητές, που επιδιώκουν την κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών με οποιονδήποτε τρόπο και μέθοδο.

 

Γιώργος Μακράκης  (πρόεδρος συλλόγου – Θεοτοκόπουλος Ηρακλείου)

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo