ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ, ΓΟΝΕϊΚΟΥ κι ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (κενά, έλλειψη μεταφοράς, κτιριακό, υποχρηματοδότηση…) στο ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ  την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2022 στις 5μμ!

Καλούν καταρχήν οι παρακάτω φορείς και καλούμε όλους τους ΣΕΠΕ κι τις ΕΛΜΕ να πάρουν μέρος: ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & 6ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, 10ΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΕΕΕΚ ΤΥΦΛΩΝ-ΠΟΛΥΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΕΑΤ…

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», «ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ», «ΣΕΦΕΡΗΣ», «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», «ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ», Γ’ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Δημοφιλή!!  Κενά ΠΕ05 (Γαλλικής) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μετά τις Μεταθέσεις

 

Ο Σύλλογός μας « Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» συμμετέχει και καλεί στην Παράσταση με βάση τα μεγάλα προβλήματα των  Ειδικών Δημοτικών και του Ειδικού Νηπιαγωγείου μας : Κτιριακό, κενά σε ΕΕΠ κι ΕΒΠ, έλλειψη μεταφοράς των παιδιών

 Απαιτούμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας και απαντήσεις στα αιτήματά μας!

Χρηματοδότηση για να εξασφαλιστούν οι αυξημένες ανάγκες στη λειτουργία των Ειδικών Σχολείων (εξοπλισμός, εποπτικό υλικό, είδη καθαριότητας, …θέρμανση…).

Όροι λειτουργίας: μικρότερα τμήματα,

Συγκεκριμένα για τη μεταφορά:  μαθητές μένουν σπίτι τους λόγω έλλειψης μεταφοράς. Κυβέρνηση, ΥΠΑΙΔ, Περιφέρεια Αττικής και Β΄ Διεύθυνση να το λύσουν τώρα. Διεκδικούμε Ενιαίο Δημόσιο Φορέα Μεταφοράς μαθητών!

Να καλυφθούν τώρα τα κενά στα Ειδικά Σχολεία! Λείπουν  ΕΕΠ και  ΕΒΠ στα Ειδικά μας σχολεία αλλά και αρκετοί που έχουν αιτηθεί στα δημόσια και καταλήγουν οι γονείς να  προσλαμβάνουν και να πληρώνουν π.χ. νοσηλευτές και όχι μόνο.

Δημοφιλή!!  Δυτική Αττική / Εργοδοτική αυθαιρεσία σε νηπιαγωγείο: Απειλές και εκφοβισμός με μηνύσεις κατά της ΟΙΕΛΕ για να "καρφώσει" εκπαιδευτικούς!

Να καλυφθούν τώρα τα μεγάλα κενά στην Παράλληλη Στήριξη στα Γενικά Σχολεία, ώστε να έχει κάθε παιδί με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες τον ειδικό εκπαιδευτικό του (κι όχι να έχει κάθε εκπαιδευτικός 2 και 3 παιδιά)! Να καταργηθεί η διάταξη ή παράλληλη ή ΕΒΠ.

Απαιτούμε ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας για τα μεγάλα κτιριακά προβλήματα των ειδικών μας σχολείων και συγκεκριμένα: Να  ιδρυθεί το Ειδικό Νηπιαγωγείο και να στεγαστούν  το Ειδικό σχολείο Μεταμόρφωσης και Ν.Ιωνίας σε κατάλληλα σύγχρονα δημόσια κτίρια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ                                 ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω