Νομική σύμβουλος ΑΔΕΔΥ: Δικαίωση 4 νεοδιόριστων συναδέλφων για τις άδειες ανατροφής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με ενημέρωση της νομικής συμβούλου της ΑΔΕΔΥ το Διοικητικό Εφετείο Θεσ/νίκης με την με αρ.82/22-2-22 απόφασή του , δικαίωσε 4 νεοδιόριστες συναδέλφους για τις άδειες ανατροφής.

Υπ’όψιν Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ,
Σε συνέχεια της με αρ. 2367/2021 απόφασης της επταμελούς Σύνθεσης του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας που έκανε δεκτή αίτηση ακύρωσης Εκπαιδευτικού κατά της υπ’ αριθ. 108357/Ε3/21.08.2020 «εγκυκλίου» του Υπουργείου Παιδείας, ήθελα να σας ενημερώσω για την πρώτη απόφαση που εξεδόθη και χειρίστηκε το δικηγορικό μου γραφείο και η οποία δικαίωσε τέσσερις νεοδιόριστες εκπαιδευτικούς, ακυρώνοντας τις πράξεις των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης οι οποίες με επίκληση της «εγκυκλίου» είτε απέρριψαν τα αιτήματά τους για χορήγηση άδειας ανατροφής, είτε τους χορήγησαν αναλογικώς μειωμένη άδεια ανατροφής.
Πρόκειται για τη με αρ.Α82/22.2.2022 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης που έκανε δεκτή την ΑΚ 346/2020 αίτηση ακυρώσεως τεσσάρων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καθαρογραφεί η απόφαση και να σας την αποστείλω με νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.
Με εκτίμηση,
Μαργαρίτα Παναγοπούλου
Δικηγόρος (MJuris Oxford)
((ΜΠΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ))
Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Δημοφιλή!!  Σημαντική μείωση μαθητών στο Γυμνάσιο & Συνολική εικόνα αποχωρήσεων εκπαιδευτικών Φεβρουαρίου 2023
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω