Νομική σύμβουλος ΑΔΕΔΥ: Δικαίωση 4 νεοδιόριστων συναδέλφων για τις άδειες ανατροφής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με ενημέρωση της νομικής συμβούλου της ΑΔΕΔΥ το Διοικητικό Εφετείο Θεσ/νίκης με την με αρ.82/22-2-22 απόφασή του , δικαίωσε 4 νεοδιόριστες συναδέλφους για τις άδειες ανατροφής.

Υπ’όψιν Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ,
Σε συνέχεια της με αρ. 2367/2021 απόφασης της επταμελούς Σύνθεσης του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας που έκανε δεκτή αίτηση ακύρωσης Εκπαιδευτικού κατά της υπ’ αριθ. 108357/Ε3/21.08.2020 «εγκυκλίου» του Υπουργείου Παιδείας, ήθελα να σας ενημερώσω για την πρώτη απόφαση που εξεδόθη και χειρίστηκε το δικηγορικό μου γραφείο και η οποία δικαίωσε τέσσερις νεοδιόριστες εκπαιδευτικούς, ακυρώνοντας τις πράξεις των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης οι οποίες με επίκληση της «εγκυκλίου» είτε απέρριψαν τα αιτήματά τους για χορήγηση άδειας ανατροφής, είτε τους χορήγησαν αναλογικώς μειωμένη άδεια ανατροφής.
Πρόκειται για τη με αρ.Α82/22.2.2022 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης που έκανε δεκτή την ΑΚ 346/2020 αίτηση ακυρώσεως τεσσάρων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών. Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να καθαρογραφεί η απόφαση και να σας την αποστείλω με νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.
Με εκτίμηση,
Μαργαρίτα Παναγοπούλου
Δικηγόρος (MJuris Oxford)
((ΜΠΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ))
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω