Για το θέμα που 1ο το e-wall άνοιξε.. ΝΕΟΤΕΡΑ για πίνακες ειδικής αγωγής!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ελλάδα fm με τον κ. Παπαδάκη, που συμμετείχαν και συνάδελφοι της ειδικής αγωγής που συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση για το άνοιγμα των πινάκων.

Ακούστηκε για πρώτη φορά, ότι μετα από προσωπική επικοινωνία του κ. Παπαδάκη (παρουσιαστή) με τον ΓΓ κ Κόπτση, οτι τουλάχιστον οι Προσωρινοί Πίνακες Ειδικής Αγωγής θα είναι έτοιμοι για τις προσλήψεις του Σεπτέμβριου για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως ανέφερε ο κ Παπαδάκης θα παρακολουθεί το θέμα και σε περίπτωση που δεν έχει επιλυθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου με την έκδοση της προκήρυξης, θα επανέλθει σε επικοινωνία με το ΥΠΑΙΘ και ανάδειξη ξανά του θέματος.

Δημοφιλή!!  Μόνιμοι διορισμοί και ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης

Υπήρξε και παρέμβαση του κ. Φίλη όπου ανέλυε το πρόβλημα που έχει προκύψει και ότι είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, αν και όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, θα μπορούσε να είναι πιο πιεστική ως προς το άνοιγμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, το θέμα – πρόβλημα που πρώτοι αναδείξαμε να φθάσει στο τέλος με θετική έκβαση και να μην μείνουν χιλιάδες συνάδελφοι εκτός για άλλη μια χρονιά.

Ακούστε το ηχητικό

[player id=12442]

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω