Για το θέμα που 1ο το e-wall άνοιξε.. ΝΕΟΤΕΡΑ για πίνακες ειδικής αγωγής!!

Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ελλάδα fm με τον κ. Παπαδάκη, που συμμετείχαν και συνάδελφοι της ειδικής αγωγής που συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση για το άνοιγμα των πινάκων.

Ακούστηκε για πρώτη φορά, ότι μετα από προσωπική επικοινωνία του κ. Παπαδάκη (παρουσιαστή) με τον ΓΓ κ Κόπτση, οτι τουλάχιστον οι Προσωρινοί Πίνακες Ειδικής Αγωγής θα είναι έτοιμοι για τις προσλήψεις του Σεπτέμβριου για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως ανέφερε ο κ Παπαδάκης θα παρακολουθεί το θέμα και σε περίπτωση που δεν έχει επιλυθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου με την έκδοση της προκήρυξης, θα επανέλθει σε επικοινωνία με το ΥΠΑΙΘ και ανάδειξη ξανά του θέματος.

Υπήρξε και παρέμβαση του κ. Φίλη όπου ανέλυε το πρόβλημα που έχει προκύψει και ότι είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης, αν και όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, θα μπορούσε να είναι πιο πιεστική ως προς το άνοιγμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, το θέμα – πρόβλημα που πρώτοι αναδείξαμε να φθάσει στο τέλος με θετική έκβαση και να μην μείνουν χιλιάδες συνάδελφοι εκτός για άλλη μια χρονιά.

Ακούστε το ηχητικό

[player id=12442]

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo