Κάλεσμα για συνάντηση εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών και Τεχνών – Ο εξοβελισμός από το σχολείο των Κοινωνικών Επιστημών και των Καλλιτεχνικών Μαθημάτων

Κάλεσμα του Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ για συνάντηση εκπαιδευτικών
Κοινωνικών Επιστημών και Τεχνών
Ο εξοβελισμός από το σχολείο των Κοινωνικών Επιστημών και των Καλλιτεχνικών Μαθημάτων είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της πολιτικής Κεραμέως στην Παιδεία, καθώς όχι μόνο καταδίκασε εκατοντάδες συναδέλφους μας στην ανεργία αλλά αφαίρεσε από τη μόρφωση και καλλιέργεια των μαθητών, και κατ’ επέκταση της κοινωνίας, ένα τεράστιο και ζωτικό κομμάτι.
Ο αγώνας για την αποκατάσταση των Τεχνών και των Κοινωνικών Επιστημών δεν πρέπει να σταματήσει!
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλεί τους συναδέλφους των εν λόγω αντικειμένων, και όποιον άλλον ενδιαφέρεται, σε συνάντηση τη Δευτέρα 28/2, ώρα 20.00, στο Στέκι Καθηγητών (Ηλιακάκη 16), ώστε να αποφασίσουμε από κοινού τρόπους δράσης και αγώνα.
Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Ρ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Σουρουλής Χρήστος Αρσενάκης Αρσένιος
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo