Υβριδική συνάντηση της Επιτροπής Σχεδιασμού, Εφαρμογής και Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η 2η υβριδική συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Σχεδιασμού, Εφαρμογής και Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 έλαβε χώρα στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 22.02.2022.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, η επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 για τη χώρα μας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του συνδέσμου

www.youthdialogue.gr/european-youth-year-2022/

Ο ιστότοπος φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο αναφοράς που έχει ως στόχο την ενημέρωση των νέων για τις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες, καθώς και πάσης φύσης θέματα που αφορούν στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας 2022. Στις ενότητές του φιλοξενούνται νέα, ανακοινώσεις και προσκλήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις, δελτία τύπου και προκηρύξεις, καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για την  ενεργή συμμετοχή των νέων στο Ευρωπαϊκό έτος Νεολαίας 2022.

Η Εθνική Επιτροπή Σχεδιασμού, Εφαρμογής και Παρακολούθησης του έργου του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η που σχεδιάζει εκδηλώσεις και δραστηριότητες που εντάσσονται στους κύριους στόχους του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας να απευθύνονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας στην Επιτροπή, προκειμένου να γίνεται διάχυση της πληροφορίας των εκδηλώσεών τους.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω