ΑΣΕΠ: Τι αλλάζει στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού – δικαιολογητικών (ΦΕΚ)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε τροποποίηση του ΑΣΕΠ που αφορά σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και πλήρωση θέσεων υπαλλήλων επί θητεία.

Ειδικότερα, με βάση την τροποποίηση:

Το πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 5 «Πίνακες υποψηφίων που καλούνται προς υποβολή δικαιολογητικών» της ανωτέρω απόφασης, αντικαθίσταται ως εξής:

«Όταν δεν προβλέπεται με την προκήρυξη η κατ’ εξαίρεση υποβολή δικαιολογητικών με την αίτηση συμμετοχής, πριν από τη σύνταξη των προσωρινών πινάκων κατάταξης, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού καλεί προς υποβολή δικαιολογητικών, εντός της προθεσμίας της παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 4765/2021, με σχετική ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π., τους υποψηφίους που βάσει των δηλωθέντων στην αίτηση συμμετοχής τους στοιχείων, φέρονται να προηγούνται στη σειρά κατάταξης του οικείου πίνακα και αντιστοιχούν σε αριθμό διπλάσιο τουλάχιστον του συνόλου των θέσεων που προκηρύσσονται».

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ)

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/02/ασεπ-εφ-κυβ.pdf” title=”ασεπ εφ κυβ”]

Κατεβάστε εδώ

((aftodioikisi))

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω