ΑΣΕΠ: Τι αλλάζει στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού – δικαιολογητικών (ΦΕΚ)

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε τροποποίηση του ΑΣΕΠ που αφορά σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού με βάση προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και πλήρωση θέσεων υπαλλήλων επί θητεία.

Ειδικότερα, με βάση την τροποποίηση:

Το πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 5 «Πίνακες υποψηφίων που καλούνται προς υποβολή δικαιολογητικών» της ανωτέρω απόφασης, αντικαθίσταται ως εξής:

«Όταν δεν προβλέπεται με την προκήρυξη η κατ’ εξαίρεση υποβολή δικαιολογητικών με την αίτηση συμμετοχής, πριν από τη σύνταξη των προσωρινών πινάκων κατάταξης, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού καλεί προς υποβολή δικαιολογητικών, εντός της προθεσμίας της παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 4765/2021, με σχετική ανάρτηση στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π., τους υποψηφίους που βάσει των δηλωθέντων στην αίτηση συμμετοχής τους στοιχείων, φέρονται να προηγούνται στη σειρά κατάταξης του οικείου πίνακα και αντιστοιχούν σε αριθμό διπλάσιο τουλάχιστον του συνόλου των θέσεων που προκηρύσσονται».

[pdf-embedder url=”https://e-wall.net/wp-content/uploads/2022/02/ασεπ-εφ-κυβ.pdf” title=”ασεπ εφ κυβ”]

Κατεβάστε εδώ

((aftodioikisi))

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo