Ηράκλειο: Χειροπέδες σε μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο λόγω κορωνοϊού

Πρόκειται για μία 39χρονη γυναίκα η οποία δεν επέτρεπε στο παιδί της να πάει στο Δημοτικό σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει δύο χρονιές.

Στη σύλληψη μίας μητέρας η οποία αρνούνταν να στείλει το παιδί της στο σχολείο φοβούμενη τον κορωνοϊό προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 39χρονη γυναίκα η οποία δεν επέτρεπε στο παιδί της να πάει στο Δημοτικό σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει δύο χρονιές.

Η μητέρα τις προηγούμενες ημέρες είχε κληθεί από τις εισαγγελικές Αρχές στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπως και άλλοι γονείς που δεν επέτρεπαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους είτε λόγω αντίθεσής τους στα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είτε επικαλούμενοι την προστασία των παιδιών τους από τον κορωνοϊό, είτε επειδή αρνούνται την ύπαρξη του ιού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, και μετά την παραγγελία του εισαγγελέα, οι αστυνομικοί του Ηρακλείου συνέλαβαν την 39χρονη η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

((kathimerini))

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo