Αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών που διορίστηκαν μετά τις 22-11-2021

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν σε περιοχές μετάθεσης (και όχι απευθείας σε σχολικές μονάδες)
μετά τις 22-11-2021, ημερομηνία λήξης της αρχικής προθεσμίας υποβολής αιτήσεων οριστικής
τοποθέτησης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 144390/Ε2/11-11-2021 εγκύκλιο «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-2022» (ΑΔΑ: ΨΓΡΟ46ΜΤΛΗ-ΑΕ0), οφείλουν να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης, σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να καλέσουν τους εκπαιδευτικούς
αρμοδιότητάς τους που εμπίπτουν στην ως άνω κατηγορία, ώστε να τους αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά έως και τις 15-02-2022. Oι αιτήσεις θα καταχωριστούν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο edatacenter, ώστε στη συνέχεια να εξεταστούν από τα οικεία ΠΥΣΔΕ μαζί με όλες τις εμπρόθεσμα υποβληθείσες αιτήσεις.

Δημοφιλή!!  Αιτήσεις Απόσπασης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής (ΠΕ86) στη Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για 2024-2025

Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι, μετά από έλεγχο της υπηρεσίας μας, διαπιστώθηκε ότι
καταχωρήθηκαν εκπρόθεσμα από ορισμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης, σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά μέχρι 18- 02-2022, αποστέλλοντας mail στο [email protected].

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω