24c0a676 7d81 407d 8b9c 34ae4e95e255

Να μην τολμήσουν να αγγίξουν κανέναν Απεργό – Είναι Παράνομοι – Πλήθος Σωματείων Κατακεραυνώνουν τις εγκυκλίους Γεν.Γραμματέα και περιφερειακού διευθυντή Αττικής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους τα έγγραφα του Γεν.Γραμματέα του ΥΠΑΙΘΑ και του περιφερειακού διευθυντή εκπ/σης Αττικής, ομοβροντία σκληρών ανακοινώσεων εναντίον τους έχει ξεσπάσει από εκπαιδευτικά σωματεία, παρατάξεις και ομοσπονδίες. Σε όλες αναφέρεται ότι με τα δύο αυτά έγγραφα στοχοποιούνται ΑΠΕΡΓΟΙ και χαρακτηρίζονται αμφότερα ως παράνομα. Δείτε ενδεικτικά δύο από αυτές τις ανακοινώσεις εκπαιδευτικών σωματείων, από το σύλλογο νησιών Αργοσαρωνικού και το σύλλογο Αμαρουσίου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 

Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Νικολόπουλος βάζει το όνομά του στις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της εκπαίδευσης!

Τετάρτη 17/7 στις 12π.μ. κινητοποίηση στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. 

Να μην τολμήσει καμία διεύθυνση εκπαίδευσης και το ΥΠΑΙΘΑ να αγγίξουν κανέναν/καμία απεργό! Είναι παράνομοι!

Μέσα στο καλοκαίρι, το ΥΠΑΙΘΑ με οδηγία του Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής, Νικολόπουλου Α., επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους εκπαιδευτικούς σε απεργία αποχή, με απόφασή του. Σύμφωνα με αυτήν καλεί τους διευθυντές/ντριες εκπαίδευσης ΠΕ και ΔΕ Αττικής να μεριμνήσουν στην εφαρμογή του άρθρου 56 του ν. 4823/21 για όποιον εκπαιδευτικό ή διευθυντή/ντρια δεν έχει συμμετάσχει στην ατομική αξιολόγηση, είτε ως αξιολογούμενος είτε ως αξιολογητής!

Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το έγγραφο αυτό να αποσυρθεί!

Το ΥΠΑΙΘΑ βλέπει την αντίδραση του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην αξιολόγηση τρία χρόνια τώρα και θέλει να την σπάσει! Ο σχεδιασμός του δεν προχωράει, καθώς εκπαιδευτικοί και διευθυντές/ντριες και προϊσταμένες/οι, συνεχίζουν αποφασιστικά την απεργία αποχή μετά από 14 φορές που έχει στείλει το ΥΠΑΙΘΑ στα δικαστήρια τις αποφάσεις των ομοσπονδιών. Το ΥΠΑΙΘΑ λοιπόν αποφασίζει μέσα στο καλοκαίρι να επιτεθεί στο πιο αγωνιστικό κομμάτι μετά τις απειλές του Κατσαρού τον Απρίλιο για αντικατάσταση των διευθυντών/ντριών και προϊσταμένων που δεν συμμετείχαν στην αξιολόγηση, με την οδηγία Νικολόπουλου, αμφισβητώντας ξανά ευθέως το δικαίωμα στην απεργία αποχή!

Το ΥΠΑΙΘΑ διογκώνει τα προβλήματα των σχολείων, με κλείσιμο και συγχωνεύσεις τμημάτων, με το νέο νομοσχέδιο σκούπα με διάλυση της ειδικής αγωγής, με απειλές για νέο υβριδικό σύστημα πρόσληψης εκπαιδευτικών με γραπτό διαγωνισμό και προσοντολόγιο, με το νέο «ψηφιακό» σχολείο να παραμονεύει για κλείσιμο σχολείων και τμημάτων και συρρίκνωση των προσλήψεων, με νέο χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά των μαθη(ρι)ών.

Το ΥΠΑΙΘΑ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις, επειδή νομίζει ότι θα μας πιάσει στον ύπνο, με χιλιάδες εκπαιδευτικούς, είτε διευθυντές/ντριες και προϊσταμένες είτε νεοδιόριστες/ους την δεύτερη χρονιά απόπειρας εφαρμογής της ατομικής αξιολόγησης μαζικά να συμμετέχουν στην απεργία αποχή, καταφεύγει σε τρομοκρατία και απόπειρα δίωξης απεργών!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ να μην τολμήσει να περάσει στην εφαρμογή αυτής της οδηγίας!

Υπενθυμίζουμε στο ΥΠΑΙΘΑ ότι το δικαίωμα στην απεργία δεν έχει καταργηθεί ακόμα. Το δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αίμα, στους δρόμους, εδώ και αιώνες θα το υπερασπιστούμε μέχρι τέλους! Το ΥΠΑΙΘΑ μέσω του Νικολόπουλου, θυμίζοντας ξανά σκοτεινούς καιρούς, σε κρεσέντο αυταρχισμού, περνάει ξανά σε πράξεις απολυταρχισμού, δεσποτικές οδηγίες και επιταγές προς τις διευθύνσεις να στραφούν απέναντι στους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται! Δεν αφορά αμέλεια και ολιγωρία των εκπαιδευτικών και των διευθυντών/ντριών, προϊσταμένων η μη συμμετοχή στην ατομική αξιολόγηση, αλλά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους και μάλιστα μια απόφαση γενικών συνελεύσεων και συλλογικών οργάνων!

Το ζήτημα των διώξεων-παύσεων -αντικαταστάσεων σε απεργούς ξεπερνά τα όρια της εκπαίδευσης και αποτελεί αιτία πολέμου για όλα το εργατικό κίνημα.

  • Διαμηνύουμε στα στελέχη  εκπαίδευσης (Διευθυντές Εκπαίδευσης, τα συμβούλια επιλογής & τα υπηρεσιακά  συμβούλια) που καλούνται να υλοποιήσουν τις αυθαίρετες  πράξεις του ΥΠΑΙΘΑ  ότι οι συνάδελφοι είναι απεργοί και προστατεύονται από το συνταγματικά κατοχυρωμένο απεργιακό δικαίωμα! Όσες, όσοι υπογράψουν και το παραβλέψουν έχουν προσωπική ευθύνη  και θα το αντιμετωπίσουμε με κάθε συνδικαλιστικό, νομικό και πολιτικό τρόπο.
  • Απαιτούμε από τα μέλη των συμβουλίων επιλογής και των υπηρεσιακών συμβουλίων  να μη σκεφτούν ούτε στιγμή να στραφούν ενάντια στους/στις εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε κηρυγμένη απεργία-αποχή των Ομοσπονδιών & των σωματείων τους!
  • Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα αξιοποιήσουμε κάθε νομικό, συνδικαλιστικό και πολιτικό μέσο σε περίπτωση που  επιχειρήσουν να πλήξουν έστω και στο ελάχιστο απεργούς συναδέλφισσες, ους!
Δημοφιλή!!  Καταγγελία για Ανοίκειες και Αλαζονικές Συμπεριφορές Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στηρίζουμε περήφανα την επιλογή μας να σταθούμε αταλάντευτα στην συλλογική μας απόφαση να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά!

Η υπεράσπιση του απεργιακού  δικαιώματος  είναι υπόθεση όλων και να καλούμε, όπως έχει ήδη γίνει το προηγούμενο διάστημα με εκατοντάδες ψηφίσματα, να πάρουν πάλι όλοι θέση, κόμματα, σωματεία, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΣΕΕΠΕΑ),  γονεϊκοί φορείς, η πανεπιστημιακή κοινότητα και όλο το εργατικό κίνημα μαχητικά και μαζικά να υπερασπιστούμε με όλα τα μέσα (συντονισμός σωματείων, νομικές ενέργειες- εξώδικο στο ΥΠΑΙΘΑ για τις απειλές από ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ- μαζικές κινητοποιήσεις στις διευθύνσεις  και στα συμβούλια επιλογής, παρεμβάσεις -επερωτήσεις στη βουλή- υπογραφές-παρεμβάσεις -ψηφίσματα από τα συνδικάτα των εργαζομένων, τα Παιδαγωγικά Τμήματα, τους πανεπιστημιακούς δάσκαλους, γονεϊκούς φορείς, άμεση απεργιακή κινητοποίηση, προσφυγή για άμεση κατάργηση του 4823/21 του πιο αυταρχικού νόμου στην ιστορία της εκπαίδευσης). Τετάρτη 17/7 στις 12π.μ. κινητοποίηση στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ Δ. Ο. Ε. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 – 7 – 2024 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΑ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση των εκπαιδευτικών – μελών του σωματείου μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα, για άλλη μια φορά, τις απαράδεκτες και κατάπτυστες τακτικές του ΥΠΑΙΘΑ και των υπηρεσιών του (Περιφερειακής Δ/νσης Πρ. & Δευτ. Εκπ/σης Αττικής – Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας κ.λπ.) σύμφωνα με τις οποίες επιχειρείται με εκφοβιστικές και τρομοκρατικές μεθόδους να μετατραπούν οι εκπαιδευτικοί από εργαζόμενοι – επιστήμονες με αξιοπρεπή εργασιακά δικαιώματα σε πειθήνια όργανα – δούλοι του ΥΠΑΙΘΑ και των υπηρεσιών του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ και κατόπιν των εντολών της όλη η υπόλοιπη διοικητική ιεραρχία της Δημόσιας Εκπ/σης (Περιφερειακοί Δ/ντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης – Δ/ντές Π. Ε. – Σχολικοί Σύμβουλοι Εκπ/σης κ.λπ.), προβαίνουν σε αχαρακτήριστες ενέργειες καθόλα παράνομες με αποστολή έγγραφων εντολών τους προκειμένου να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εκπαιδευτικών και τις συλλογικές αντιστάσεις τους απέναντι στην βαθιά αντιλαϊκή και αντιπαιδαγωγική εκπαιδευτική πολιτική που εφαρμόζουν διαλύοντας το Δημόσιο Σχολείο ξεκινώντας από την εξαφάνιση κάθε είδους παιδαγωγικού και επιστημονικού κλίματος εντός των σχολικών μονάδων.

Ξεχνούν μάλλον οι «ιθύνοντες» της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ και οι εντολοδόχοι τους (Περιφερειακοί Δ/ντές – Δ/ντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης – Σχολικοί Σύμβουλοι Εκπ/σης) ότι οι εκπαιδευτικοί είμαστε εργαζόμενοι με εργασιακά δικαιώματα και από 22 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου έκαστου έτους είμαστε σε διακοπές και με τα σχολεία κλειστά.

Η αποστολή έγγραφων εντολών στις/στους Διευθύντριες/Διευθυντές των Σχολείων και Προϊστάμενες/Προϊστάμενους των Νηπιαγωγείων αλλά και η εκτέλεσή τους κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων και νηπιαγωγείων είναι καθόλα παράνομη και παράτυπη και έχει στόχο, εκτός της επιβολής του φόβου και της τρομοκρατίας στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, να καθιερώσει ευθέως και μονίμως το καθεστώς της αμφισβήτησης των θερινών διακοπών του καλοκαιριού για τις/τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς.

Δημοφιλή!!  Αύριο Τετάρτη 17/7 στις 12πμ η κινητοποίηση έξω από το υπουργείο παιδείας - Μεγάλη συμμετοχή ακόμα και μέσα στον καύσωνα

Η κατάσταση, εξαιτίας αυτών των πολιτικών και τακτικών της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘΑ, αυτή τη στιγμή στα Δημόσια Σχολεία και Νηπιαγωγεία θυμίζει περισσότερο «ρωμαϊκές στρατιωτικές γαλέρες» παρά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με εκπαιδευτικούς εξουθενωμένους και απαξιωμένους από την πολιτεία, μαθητές – μαθήτριες και γονείς εξαγριωμένους και τα στελέχη της εκπαίδευσης (Περιφερειακούς Δ/ντές, Δ/ντές Π. Ε., Σχολικούς Συμβούλους, Δ/ντές Σχολείων – Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων) σε ρόλους σκληρών καταπιεστών των υφισταμένων τους.

Τελευταία παραδείγματα όλων των παραπάνω είναι τόσο η αποστολή έγγραφων εντολών από τον Γεν. Γρ. του ΥΠΑΙΘΑ κο Κατσαρό και τον Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής κο Νικολόπουλο (οι οποίες επαναλαμβάνουν τρομοκρατικές και εκφοβιστικές εντολές του παρελθόντος – δες εγκυκλίους πρώην Γεν. Γρ. ΥΠΑΙΘΑ κου Κόπτση – αναφορικά με την εφαρμογή της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/2020 και 4823/2021 προσπαθώντας να καταργήσουν το δικαίωμα στην απεργία των απεργών εκπαιδευτικών) όσο και η αποστολή εντολών του Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας κου Μπαμπαρούτση στις/στους Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων και τις/τους Προϊστάμενες/-ους των Νηπιαγωγείων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εκτέλεση διοικητικού χαρακτήρα ενεργειών από την πλευρά τους (π.χ. χωρισμός τμημάτων στο κ.ά.) ενώ τα σχολεία και νηπιαγωγεία είναι κλειστά και οι εκπαιδευτικοί σε διακοπές.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘΑ και όλων αυτών των κυρίων/κυριών που αποκαλούν τους εαυτούς τους στελέχη της εκπαίδευσης και «επιστήμονες», οι οποίοι/-ες συγκρινόμενοι με έναν Δημήτρη Γληνό, έναν Αλέξανδρο Δελμούζο και έναν Ευάγγελο Παπανούτσο, οι οποίοι χρημάτισαν Γεν. Γραμματείς του Υπουργείου Παιδείας, ή έναν Γιάννη Βαγενά που χρημάτισε Σχολικός Σύμβουλος ή μια Ρόζα Ιμβριώτη που χρημάτισε Διευθύντρια του πρώτου Ειδικού Σχολείου στην Ελλάδα, αυτοί/-ες (τα σημερινά στελέχη εκπαίδευσης) φαντάζουν ως θλιβεροί επιλοχίες, λοχίες και δεκανείς – απολογητές της πιο βαθιά αντιδραστικής εκπαιδευτικής πολιτικής που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος, η εφαρμογή της οποίας έχει στόχο την πλήρη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου και Δωρεάν σχολείου και αυτοί/-ες (τα σημερινά στελέχη εκπαίδευσης) πρέπει να ντρέπονται που συντελούν στην εφαρμογή της.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο πανικός στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση το ΥΠΑΙΘΑ και οι εντολοδόχοι τους εντείνεται εξαιτίας των πρόσφατων αποφάσεων (Ιούνιος 2024) που έλαβε η 93η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε. για την συνέχιση του αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/2020 & 4823/2021 με όπλα τα

ενιαία κείμενα αποδόμησης της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ, αλλά και την πρωτοφανή συσπείρωση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα συνδικάτα τους, όπως αυτή εκφράστηκε με την μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις έκτακτες Γ. Σ. του περασμένου Μαρτίου του 2024, με τις οποίες κατοχυρώθηκε και συνεχίστηκε με την ψήφο των εκπαιδευτικών η συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ας γνωρίζει καλά η κυβέρνηση, το ΥΠΑΙΘΑ και οι εντολοδόχοι τους ότι:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΓΑΛΕΡΑ – ΣΤΡΑΤΩΝΑ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

Δημοφιλή!!  Να αποσυρθεί τώρα η εγκύκλιος του Περιφερειακού Δ/ντη Αττικής - Κινητοποίηση Πέμπτη 11/7 στις 11.00 - Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καλεί τους εκπαιδευτικούς – μέλη του να ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις συμμετέχοντας ενεργά και μαζικά στις κινητοποιήσεις του κλάδου – ήδη το σωματείο μας συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων στις 9/7 και 11/7 στην Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που καλεί το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 – 7 – 2024 στις 12:00 στο ΥΠΑΙΘΑ – και επιπρόσθετα (το Δ. Σ. του Σ. Ε. Π. Ε. Αμαρουσίου) παρέχει πλήρη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη στα μέλη του προκειμένου κατά το διάστημα των θερινών διακοπών από 22 – 6 – 2024 έως 31 – 8 – 2024 να μην προβούν σε κανενός είδους διοικητικού χαρακτήρα εργασίες ενώ τα σχολεία και νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά.

Επιπρόσθετα καλούμε τις/τους Σχολικούς Συμβούλους – Αξιολογητές/αξιολογήτριες της περιοχής ευθύνης του σωματείου μας αλλά και τον Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας να μην τολμήσουν να συνεργήσουν με κανέναν τρόπο στην επιβολή οποιασδήποτε ποινής σε απεργούς εκπαιδευτικούς – μέλη του σωματείου μας, στη βάση των καθόλα παράνομων και παράτυπων έγγραφων εντολών του Γεν. Γραμματέα του ΥΠΑΙΘΑ και του Περιφερειακού Δ/ντή Πρ. & Δευτ. Εκπ/σης Αττικής, διότι θα αντιμετωπίσουν εκτός από την οργή μας και τις κινητοποιήσεις μας και τις ένδικες – ποινικές ευθύνες που έχουν αν αμφισβητήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο απεργιακό δικαίωμα εργαζόμενων εκπαιδευτικών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω