διευθυντές

Καταδίκη της Επιστολής της Π.Ο.Σ.ΥΠ & Υποστήριξη των Διευθυντών και Προϊσταμένων προς τον Διευθυντή ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ/ΝΤΡΙΩΝ,Δ/ΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.ΥΠ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙ.Π.Ε. ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ

Οι Διευθύντριες, οι Διευθυντές, οι Προϊστάμενες και οι Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, όπως εμφανίζονται στο τέλος, αναφορικά με το περιεχόμενο της επιστολής της Π.Ο.Σ.ΥΠ για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας σχετικά με όσα καταλογίζονται, μέσω της επιστολής, στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Κωνσταντίνο Παπαχρήστο και αντιδρούμε στην απόπειρα διατάραξης των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και διαχωρισμού τους σε διοικητικούς και μη.

Από τη συνεχή επικοινωνία με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης αλλά και με το προσωπικό της Διεύθυνσης, αντιλαμβανόμαστε την πολύπλευρη προσπάθεια όλων να λειτουργήσουν υποστηρικτικά για τις σχολικές μονάδες αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό ξεχωριστά.

Ειδικότερα, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής ασκεί δημοκρατική και συνεργατική διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε ανάγκες των μελών της σχολικής κοινότητας και χειρίζεται κάθε θέμα που προκύπτει με απόλυτο σεβασμό, κατανόηση και ευγένεια. Στέκεται πάντα αρωγός στο έργο μας και λειτουργεί υποστηρικτικά, προσπαθώντας να επιλύει άμεσα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων και των εκπαιδευτικών μας. Λειτουργεί υποδειγματικά, με επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα επιχειρεί να βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία, για την άσκηση ποιοτικής και αποτελεσματικής διοίκησης.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Θεωρούμε παντελώς αβάσιμους και άστοχους τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδονται μέσω της επιστολής της Π.Ο.Σ.ΥΠ. και διαπιστώνουμε, όπως προκύπτει και από την απάντηση των υπολοίπων 58 εργαζομένων, πως πρόκειται για μονομερείς συκοφαντικές θέσεις που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν τον Διευθυντή Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, καθώς σε καμία περίπτωση δεν τον αντιπροσωπεύουν και δεν συνάδουν με το ήθος και το ύφος του.

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητας του κ. Παπαχρήστου, από όπου κι αν προέρχεται, και εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη στο πρόσωπό του, όπως και σε όλους τους εργαζομένους της ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, που δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να συμμεριστούν το όραμά του, το οποίο προσβλέπει στον εκσυγχρονισμό της διοίκησης, μέσα στο πλαίσιο των αρχών που απορρέουν από την ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Δημοφιλή!!  ΙΕΠ / Υποβολή Έκθεσης Εξωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων σχ. έτους 2023-2024

Το παραπάνω κείμενο εκφράζει 116 Διευθύντριες, Διευθυντές, Προϊστάμενες και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Τα ονόματά τους βρίσκονται στη διάθεση της υπηρεσίας.

Με εκτίμηση,
Οι Διευθύντριες, Διευθυντές, Προϊστάμενες και Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου / Η διαδικασία και το έντυπο!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω