20240626 115028 scaled

Ρεπορτάζ: Ξεκίνησε η 93η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τις εργασίας του ξεκίνησε το συνέδριο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας- ΔΟΕ που διεξάγεται στην Αθήνα με τη συμμετοχή 486 αντιπροσώπων από όλους τους συλλόγους εκπαιδευτικών της χώρας.

Πρόκειται για μια Γενική Συνέλευση πολύ σημαντική για τα επίδικα της περιόδου. Μια γενική συνέλευση που θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πάρει αποφάσεις για τη μάχη ενάντια στον επιθεωρητισμό, για την εκπόνηση ενός αποτελεσματικού σχεδίου δράσης για την οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών, την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, την μείωση ωραρίου των νηπιαγωγών, την ενίσχυση της ειδικής αγωγής, τον αγώνα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς και την ίδρυση νεων οργανικών θέσεων.

Μέχρι την ώρα αυτή οι εργασίες εξαντλούνται σε διαδικαστικά ζητήματα κυρίως σχετικά με τις καταγγελίες για νοθεία που έγιναν σε εκλογές αρκετών συλλόγων που έπελεξαν να στήσουν ηλεκτρονικές κάλπες. (Θυμηθείτε: Σοκαριστικές Καταγγελίες για τις εκλογές εκπαιδευτικών στη Λάρισα – Δεν αναγνωρίζεται το αποτέλεσμα)

Δημοφιλή!!  Καθημερινότητα των εκπαιδευτικών η εργασιακή εξουθένωση

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται παρέμβαση αναπληρωτών για την οποία, όπως και για όλα τα σημαντικα ζητήματα το e-wall, όπως καθε χρόνο, θα έχει όλο το ρεπορτάζ live.

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω