Αποτελέσματα εκλογών στον ΣΕΠΕ Κέρκυρας 4.6.2024

Αποτελέσματα εκλογών ανάδειξης νέων μελών Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας καθώς και αντιπροσώπων στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και στην 93η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποτελέσματα εκλογών ανάδειξης νέων μελών Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας καθώς και αντιπροσώπων στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και στην 93η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.  της Τρίτης 4 – 6 – 2024:

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας καθώς και αντιπροσώπων στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και στην 93η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε. στις 4/06/2024, που πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά δια ζώσης σε 5 εκλογικά τμήματα σε όλους τους δήμους του νομού Κέρκυρας, ψήφισαν 632 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αποτελέσματα εκλογών στον ΣΕΠΕ Κέρκυρας 4.6.2024

(Σε παρένθεση ο αριθμός εδρών στο ΔΣ και αντιπροσώπων στη ΓΣ της ΔΟΕ  και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ αντίστοιχα)

Δημοφιλή!!  Λειτουργικές υπεραριθμίες Ειδικής Αγωγής - Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας

Η σταυροδοσία και τα μέλη που εκλέγονται θα ανακοινωθούν μετά την επίσημη επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο: Καθήκον και Δικαίωμα 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω