ΛΑΜΠΕΣ

ΣΟΧ 2/2024: Πρόσληψη Προσωπικού Ορισμένου Χρόνου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2024 για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη 121 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών βρεφονηπιακών σταθμών σε 18 νομούς της Ελλάδας.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι ένα (121) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών της Δ.ΥΠ.Α. εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλ/νίας, Άρτας, Αχαϊας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Η επί μέρους κατανομή των ατόμων, εντός εκάστου Νομού, αναγράφεται στην οικεία ανακοίνωση (ΣΟΧ 2-2024)

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ / Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους

Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων θα οριστεί με  Ανακοίνωση του Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) , σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην  Ανακοίνωση ΣΟΧ2 -2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2 -2024 ΔΥΠΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ-10-06-2021

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Η/Υ 3_1_2024

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω