6fe84e2e 679b 4c00 8f23 f6bc9f836d92

Την ερχόμενη βδομάδα εξετάζονται στο ΚΥΣΠΕ οι αιτήσεις απόσπασης – Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι διαδικασίες

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Η αγωνία για χιλιάδες εκπαιδευτικούς σχετικά με την ικανοποίηση της αίτησης απόσπασής τους, φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Στις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που προγραμματίστηκαν για την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει και το θέμα της εξέτασης των αιτήσεων απόσπασης τόσο για τη γενική, όσο και για την ειδική αγωγή. Οι συνεδριάσεις του κεντρικού υπηρεσιακού συμβουλίου Α/βάθμας εκπαίδευσης ορίστηκαν για την Τρίτη 4/6, την Τετάρτη 5/6 και την Πέμπτη 6/6. Δείτε τη σχετική ενημέρωση από το μέλος του ΚΥΣΠΕ κ. Αντωνιάδη:
Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
2. Εξέταση ενστάσεων εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης κατά της μη αποδέσμευσής τους από τα εκπ/κά τους καθήκοντα προκειμένου να μεταταχθούν σε διοικητική θέση μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.
3. Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης από τα εκπ/κά τους καθήκοντα προκειμένου να μεταταχθούν για λόγους υγείας σε διοικητική θέση μέσω του ΕνιαίουΣυστήματος Κινητικότητας.
4. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπ/ών Α/θμιας εκπ/σης σε σχολικές μονάδες του Αρμένικου Κυανού Σταυρού Αθήνας και Νίκαιας και της Γενικής Αρμένικης Ένωσης Αγαθοεργίας για το σχολικό έτος 2024-2025.
5. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπ/σης σε σχολικές μονάδες της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών και Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2024-2025.
6. Διόρθωση μορίων του εκπ/κού Α/θμιας εκπ/σης Κοσμά Αναστασιάδη, κλάδου ΠΕ11 ο οποίος μετατέθηκε το τρέχον σχολικό έτος στην περιοχή μετάθεσης Ηρακλείου.
7. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2024-2025 (εκπρόθεσμες, ανακλήσεις, αμφισβητούμενες, κατά προτεραιότητα, νεοδιόριστων κ.λ.π.).
8. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπ/κών Α/θμιας εκπ/σης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για ένταξη σε ειδική κατηγορία για το σχολικό έτος 2024-2025.
9. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπ/κών Α/θμας εκπ/σης σε δομές Ειδικής Αγωγής (ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ, Σχολεία Κωφών-Τυφλών και ΕΕΕΕΚ) για το διδακτικό έτος 2024-2025 (εξέταση προσόντων Ειδικής Αγωγής, εκπρόθεσμες, αμφισβητούμενες, κατά προτεραιότητα, νεοδιόριστων κ.λ.π.)
(Από την ενημέρωση του μέλους του ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδη Αναστάσιου)
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω