ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΥΠΕΣ / Έγκαιρη Παράδοση Σχολικών Αιθουσών για τις Ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου 2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΕΣ / Έγκαιρη Παράδοση Σχολικών Αιθουσών για τις Ευρωεκλογές 9ης Ιουνίου 2024

  • Οι σχολικές αίθουσες που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, θα παραδοθούν στις αρμόδιες δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής 7ης Ιουνίου 2024.
  • Οι αίθουσες οφείλουν να επιστραφούν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 10ης Ιουνίου 2024, με τα εκλογικά υλικά αφαιρεμένα και τον χώρο τακτοποιημένο στην αρχική του κατάσταση.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΕΣ

Έγκαιρη παράδοση αιθουσών διδακτηρίων για τη διαμόρφωσή τους σε καταστήματα ψηφοφορίας ενόψει των προσεχών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΣΧΕΤ: ΄Εγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών αριθ.πρωτ. 41655/17-05-2024.

1.- Σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο του Υπουργείου που αναφέρεται στο αντικείμενο του θέματος, σας γνωρίζουμε ότι οι αίθουσες των διδακτηρίων που θα χρησιμοποιηθούν σαν καταστήματα ψηφοφορίας ενόψει των προσεχών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα σας παραδοθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2024 προκειμένου να μεριμνήσετε για την έγκαιρη και ανάλογη προετοιμασία αυτών ώστε η ψηφοφορία να διεξαχθεί ομαλά.

Δημοφιλή!!  Παραστατίδης: "Με πολιτικάντικες ταχυδακτυλουργίες τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν λύνονται"

2.- Η παράδοση των αιθουσών των διδακτηρίων θα γίνει στους κατόχους την επομένη ημέρα των εκλογών δηλαδή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2024 αφού προηγουμένως οι υπεύθυνοι των Δημοτικών αρχών αποσύρουν όλα τα εκλογικά υλικά της ψηφοφορίας (κάλπες- παραβάν κ.λ.π.) και τακτοποιήσουν αυτές όπως ήταν πριν την ψηφοφορία.

Εκλογές 2023: Social Media και προεκλογική εκστρατεία / Πώς επηρεάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Ελευθερία του Τύπου: Στον πάτο της Ε.Ε. – Στην 108η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω