DYPA

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Ωφελούμενων Προγράμματος ΣΕΚ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Ωφελούμενων Προγράμματος ΣΕΚ

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής του ερωτηματολογίου για τους ωφελούμενους που συμμετείχαν σε πρόγραμμα κατάρτισης στο πλαίσιο της Δράσης “Ολοκληρωμένη Δράση Κατάρτισης και Απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25 έως 45 ετών”.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος που σας αντιστοιχεί.

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων, για το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ), της Ολοκληρωμένης Δράσης Κατάρτισης και Απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25 έως 45 ετών

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://voucher.gov.gr/ μέσω του συνδέσμου Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Ωφελούμενου (πρόσκληση 25-45) ή εναλλακτικά μέσω https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2c/beneficiary/questionnaire/front/

Δημοφιλή!!  Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουλίου 2024:

Υπενθυμίζεται, ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι ωφελούμενοι να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται με βάση τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω