email g4a6342678 1920

Νέα Απεργία Αποχή από την ΟΛΜΕ – Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κανονικά συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στην επαναφορά του επιθεωρητισμού και στη Β/βαθμια εκπαίδευση. Η ΟΛΜΕ προκήρυξε χθες 17/5 νέα Απεργία/Αποχή που είναι κανονικά σε ισχύ από την Τρίτη 21/5. Δείτε την ανακοίνωση και τη δήλωση συμμετοχής:

Ο.Λ.Μ.Ε. 

Νέα Απεργία Αποχή από την ΟΛΜΕ
Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης
Συνάδελφοι/ισσες,
μετά τη νέα δικαστική προσφυγή του ΥΠΑΙΘΑ ενάντια στην ΑΔΕΔΥ, το ΔΣ της ΟΛΜΕ κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου νέο εξώδικο  απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η νέα απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα είναι σε νόμιμη ισχύ από την Τρίτη 21.5.24.
Για να συμμετέχουμε στην νέα απεργία αποχή υπογράφουμε την σχετική δήλωση (ακολουθεί στην επόμενη σελίδα μετά τις υπογραφές) και την καταθέτουμε στο πρωτόκολλο του σχολείου από την Τρίτη 21.5.24.
ΔΗΛΩΣΗ
Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ από τις 17.5.2024, από κάθε ενέργεια που συνδέεται με την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται στον ν. 4823/2021 και ρυθμίστηκαν περαιτέρω με την ΥΑ 9950/ΓΔ5 Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» (Φ.Ε.Κ. Β 388/27-1-2023), καθώς και των διατάξεων των εφαρμοστικών τούτων εγκυκλίων, και δη από τις διαδικασίες που σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.)
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω