ΕΓΓΡΑΦΟ

Οδηγίες για τις Εξετάσεις στα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Σχολεία 2024 για Γονείς και Υποψηφίους Μαθητές

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οδηγίες για τις Εξετάσεις στα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Σχολεία 2024 για Γονείς και Υποψηφίους Μαθητές

Αναγραφή στο αποδεικτικό της αίτησης που θα εκτυπωθεί από τους γονείς και κηδεμόνες των υποψηφίων από την Τετάρτη 15 Μαΐου, διαθέσιμο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-seskholeio/ps-peis-es .

Το παραπάνω αποδεικτικό της αίτησης οι υποψήφιοι οφείλουν να το προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο την ημέρα των εξετάσεων.

Επίσης μέχρι την Τετάρτη 15/5/2024 με αποστολή sms μηνύματος στους γονείς και κηδεμόνες των υποψηφίων, που θα σταλεί από το MINEDU.GOV.

Την Παρασκευή 17/5/2024 το απόγευμα και αμέσως μετά τη κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία, θα πραγματοποιηθεί η απόδοση τυχαίων αριθμών στους υποψηφίους μαθητές και μαθήτριες των Προτύπων Σχολείων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την κατάταξη τους στην περίπτωση της ισοβαθμίας μετά τη βαθμολόγηση των γραπτών. Ο κατάλογος των τυχαίων αριθμών θα γνωστοποιηθεί με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ..

Δημοφιλή!!  Πίνακες δεκτών - μη δεκτών υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση θέσεων θητείας σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο Ε.Κ. προκειμένου εισέλθουν στο Ε.Κ. μία ώρα πριν την έναρξη της γραπτής δοκιμασίας, δηλαδή στις 9:00 π.μ.

Η ώρα έναρξης της γραπτής δοκιμασίας είναι 10:00 π.μ. Η διάρκεια της γραπτής δοκιμασίας είναι: 150 λεπτά για τα Γυμνάσια και 225 λεπτά για τα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια, 180 λεπτά για τα Λύκεια και 240 λεπτά για τα Εκκλησιαστικά Λύκεια. Για υποψήφιους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ο χρόνος εξέτασής τους είναι επαυξημένος, κατά 45 λεπτά.

Οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση του απαντητικού φύλλου μπορείτε να βρείτε στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=fDr3J1LCYcc

Συχνές ερωτήσεις για τις αιτήσεις σε Πρότυπα και Πειραματικά!!

Οδηγίες προς τους γονείς και υποψηφίους μαθητές/τριες για τις εξετάσεις των ΠΡΟΤΥΠΩΝ και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ σχολείων

Κατεβάστε τις οδηγίες προς γονείς και  μαθητές/τριες σχετικά με τις εξετάσεις που θα λάβουν χώρα το Σάββατο 18 Μαίου 2024

 ΕΔΩ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω