Screenshot 82

Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ καταγγέλλει τη διακοπή της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ καταγγέλλει τη διακοπή της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ να τερματίσει την απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση. Η απόφαση αυτή λήφθηκε παρά τις σαφείς αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των ΣΕΕΠΕΑ, που τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης του αγώνα.

Η πλειοψηφία του ΔΣ, υποχωρώντας στις απειλές και τον εκφοβισμό του Υπουργείου Παιδείας, άφησε τους εκπαιδευτικούς εκτεθειμένους και απροστάτευτους. Η ατομική αξιολόγηση δεν είναι ατομική υπόθεση, και μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε να την σταματήσουμε.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες και τους ΣΕΕΠΕΑ να συνεχίσουν τον αγώνα με μαζικές γενικές συνελεύσεις και αγωνιστικές αποφάσεις. Η απεργία-αποχή οφείλει να συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να μην υποχωρήσουν στις πιέσεις και να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΕΠ-ΕΒΠ / Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Θεραπευτικό video game για παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024,  αποφασίστηκε από την πλειοψηφία του, -πλην των δύο εκλεγμένων της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ-, η διακοπή της απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση. Η απόφαση πάρθηκε με το πρόσχημα της συμπόρευσης με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες(ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ), οι οποίες δεν επαναπροκήρυξαν απεργία αποχή, παρόλο που η απεργία αποχή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ δεν έχει κηρυχθεί παράνομη!!! Επίσης, πρόβαλαν ως επιχείρημα ότι σε περίπτωση προσφυγής σε δικαστήριο δεν υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής κάλυψης της Ομοσπονδίας. Ακόμη, οι απειλές περί ποινών του ΓΓ του Υπουργείου έπιασαν τόπο στη πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Καταγγέλλουμε την στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ ως απαράδεκτη και κατάπτυστη,  αφήνοντας τους συναδέλφους εκτεθειμένους στις απειλές του Υπουργείου. Η ατομική αξιολόγηση δεν είναι σε καμία περίπτωση ατομική υπόθεση και μόνο με συλλογικούς όρους και διαδικασίες μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Με αυτή τη στάση στην ουσία οι δυνάμεις που αποφασίζουν να σταματήσει ο αγώνας για την απεργία αποχή, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο ΥΠΑΙΘ και διευκολύνουν την υλοποίηση και εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης.

Δημοφιλή!!  Δίκαιη Κατανομή των Νέων Οργανικών Θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ / του Σεραφείμ ( Μάκη ) Λάππα

Να ξέρουν καλά ότι η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δε θα περάσει!!!

Καλούμε:

  • Όλες τις Ομοσπονδίες να επαναπροκηρύξουν την απεργία αποχή. Με όλα τα μέσα και τους τρόπους, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας πανελλαδικά.
  • Καλούμε όλους τους ΣΕΕΠΕΑ να πάρουν απόφαση για απεργία αποχή με μαζικές γενικές συνελεύσεις.
  • Καλούμε τα ΔΣ των ΣΕΕΠΕΑ να πρωτοστατήσουν παίρνοντας αγωνιστικές αποφάσεις για την προκήρυξη της απεργίας αποχής.

 

Οι εκλεγμένες στο ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Καστρίτη Σεμίνα

Τσαγρή Λένα

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω