Δεν ήταν παιδοβιαστής, ήταν ερωτευμένος – Αποτροπιασμός για την πρόταση απαλλαγής στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στη δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η πρόταση της δημόσιας κατήγορου ήταν να απαλλαγεί ο κατηγορούμενος από τις κατηγορίες του βιασμού. Μιλάμε για έναν κατηγορούμενο που όπως έχει γίνει γνωστό ανέφερε στη δίκη ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη και ότι συνευρέθηκε μαζί της 4 φορές! Μετά από αυτά λοιπόν η εισαγγελέας δεν τον κατηγορεί για βιασμό! Ανατριχίλα λοιπόν! Βέβαια για όσους ξέρουν από ελληνική “δικαιοσύνη” η έκπληξη είναι λίγο μικρότερη.

Βλέπετε πριν 15 μέρες δικαζόταν μια άλλη κοπέλα, αυτή που κρατούσε φυλακισμένη αστυνομικός και την εξέδιδε. Ήταν η γνωστή υπόθεση που η κοπέλα δραπέτευσε και ζήτησε βοήθεια σε κοντινή καφετέρια στα νότια προάστια της Αθήνας. Ε αυτό που δεν έγινε ευρέως γνωστό όμως, είναι ότι ο κατηγορούμενος για τη μαστροπεία μήνυσε το θύμα του με την κατηγορία ότι εκδιδόταν παρανόμως! Το διανοείστε; Και τι έκανε η ελληνική δικαιοσύνη; Παρέπεμψε την υπόθεση αυτή σε δίκη! Κυριολεκτικά η κοπέλα απολογήθηκε ενώπιων δικαστηρίου με την κατηγορία ότι εκδιδόταν παράνομα-χωρίς ιατρικό έλεγχο, τη στιγμή που ήταν φυλακισμένη. Εν τέλει αθωώθηκε. Αυτό είναι το μήνυμα όμως που στέλνει η “δικαιοσύνη”, “μη μιλάς γιατί εσύ θα βρεθείς κατηγορούμενη”. Η είδηση πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Το θύμα βλέπεται ήταν αδύναμο, ενώ ο θύτης δυνατός.

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Στην υπόθεση του Κολωνού ωστόσο ξεπεράστηκε κάθε φαντασία και κάθε λογική. Ήδη χθες διοργανώθηκε κινητοποίηση για το θέμα στο μετρό των Σεπολίων με εκατοντάδες διαδηλωτές, Δείτε:

Ενώ διάχυτη είναι η οργή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

 

432613630 10162255676095769 903049893677622485 n

mina 2

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω