MPEL EPOK n 1024x1024 1

“Μπελ Eπόκ”: Μια νοσταλγική μουσική περιπλάνηση από τον Σπύρο Παρασκευάκο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπελ Επόκ: Η Όμορφη Εποχή του Σπύρου Παρασκευάκου

Το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του Σπύρου Παρασκευάκου, με τίτλο “Μπελ Επόκ”, αποτελεί το πρώτο του άλμπουμ ως τραγουδοποιός. Μέσα από αυτό, μας προσφέρει έναν ολοκληρωμένο κόσμο που περιλαμβάνει τους στίχους, τη μουσική και την ερμηνεία, προτείνοντάς μας μια “Όμορφη εποχή”. Η ερμηνεία των τραγουδιών συνοδεύεται από τους ήχους των Ιωάννας Λέκκα, Πωλίνας Λεσνέβσκαγια, Νίκου Μερτζάνου και Holly Grace. Την ενορχήστρωση και το προγραμματισμό ανέλαβαν διάφοροι καλλιτέχνες, ενώ στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν πολλοί μουσικοί. Ο Σπύρος Παρασκευάκος, εκτός από τη μουσική, έχει επίσης δραστηριοποιηθεί στο θέατρο, τόσο ως συνθέτης μουσικής όσο και ως ηθοποιός. Με μια πολυσχιδή πορεία στον χώρο της τέχνης, ο Παρασκευάκος δείχνει την πολυδιάστατη του τέχνη μέσα από το “Μπελ Επόκ”, ένα άλμπουμ που αναδεικνύει την ποιητικότητα και τη μουσική ευαισθησία του. Αργίες, Γιορτές & Διακοπές από 01/09/23 έως 30/06/24!

Θυμάστε την “Μπελ Eπόκ”; Ο Σπύρος Παρασκευάκος σας την ξυπνά με το νέο του άλμπουμ

Το άλμπουμ “Μπελ Επόκ” του Σπύρου Παρασκευάκου αντιπροσωπεύει το πρώτο του έργο ως τραγουδοποιό και αποτελεί έναν ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό κόσμο. Οι ερμηνείες των τραγουδιών πλαισιώνονται από μια ποικιλία καλλιτεχνών, ενώ οι ενορχηστρώσεις και το προγραμματισμό ανέλαβαν διακεκριμένοι μουσικοί. Η ηχογράφηση και η μίξη πραγματοποιήθηκαν στο Studio Praxis, ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε ο Kanellos Cob. Με αυτό το άλμπουμ, ο Παρασκευάκος παρουσιάζει μια μουσική εμπειρία που συνδυάζει την ταλέντο του ως συνθέτης με την ποικιλία των συνεργασιών και των μουσικών επιρροών του.

Ο Σπύρος Παρασκευάκος είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ασχολείται κατά κύριο λόγο με το τραγούδι.

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας, σπούδασε περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται και με τη μουσική σπουδάζοντας κλασικό πιάνο.

Είναι επίσης απόφοιτος του εργαστηρίου μουσικής για θέατρο του Εθνικού Θεάτρου και σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι και φωνητική με την Έλλη Πασπαλά.

Διακρίθηκε στην 4η ακρόαση της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου όπου και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι «Γλυκός Γενάρης» με ερμηνευτή τον Απόστολο Κίτσο.

Δωρεάν ebook: Κάνε το Φόβο Φίλο – βασισμένο στο παραμύθι Τυρίνος: Ο κλέφτης φόβων – Του Νικόλαου Σμυρνάκη

Γλυκός Γενάρης | Απόστολος Κίτσος

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το πρώτο του album «Απ’ το μηδέν» με ερμηνευτή τον Ζαχαρία Καρούνη και το δεύτερο album «Τρίτη έξοδος» σε στίχους του Γιάννη Βασιλόπουλου και ερμηνεύτρια την Δήμητρα Σελεμίδου. Παράλληλα κυκλοφόρησε και την πρώτη του ποιητική συλλογή «Μικρά καρφιά», επίσης από τη Μικρή Άρκτο.

Απ' το μηδέν | Ζαχαρίας Καρούνης (Official Lyric Video)

Έχει γράψει τραγούδια και συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μάνος Ελευθερίου, Γιώτα Νέγκα, Βικτώρια Ταγκούλη, Nalyssa Green κ.ά.

Project210 - Τρίτη Έξοδος

Πηγή ilia enimerosi

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω