KYRIAKOS PIERRAKAKIS scaled

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, για μόνιμους διορισμούς (Βίντεο) στο Καλημέρα Ελλάδα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Παιδείας στο Καλημέρα Ελλάδα για μόνιμους διορισμούς (Βίντεο)

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και ανέφερε οτι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για μόνιμους διορισμούς (στο 15ο λεπτό υπάρχει η αναφορά).

Σύντομα ανακοινώσεις για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, λέει ο Πιερρακάκης

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεσες ανακοινώσεις όσον αφορά τους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση. Παράλληλα, ο υπουργός επεσήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

  • Χαρακτήρισε “ιστορικό” το νομοσχέδιο, λέγοντας ότι η Ελλάδα και η Κούβα ήταν οι μόνες χώρες που δεν επέτρεπαν ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.
  • Ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις.
  • Επισήμανε ότι το νομοσχέδιο περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την ενίσχυση των δημόσιων πανεπιστημίων, όπως αύξηση χρηματοδότησης και διπλασιασμός των φοιτητικών εστιών.
  • Αναφορικά με τη βία ανηλίκων, ο κ. Πιερρακάκης είπε ότι θα ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια για την καταπολέμησή της.
Δημοφιλή!!  Ενημέρωση για 2ΓΕ/2023 - Αναμένονται μεταξύ 19 και 23 Αυγούστου - Καθυστέρηση στις διαδικασίες μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών Α' φάσης για τη Δευτεροβάθμια

Τέλος, όσον αφορά τα επεισόδια στα πανεπιστήμια, τόνισε ότι η αστυνομία δεν μένει πλέον απλός παρατηρητής και επεμβαίνει όταν χρειάζεται.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του κ Πιερρακάκη:

ΥΠ.ΕΣ: Eγκύκλιος για τον προγραμματισμό προσλήψεων στο δημόσιο 2024 – 2027

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω