πληροφοριες

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου για ωφελούμενους ανέργους – Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ σε ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες (Β’ Κύκλος)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου για ωφελούμενους ανέργους – Προγράμματα κατάρτισης ΔΥΠΑ σε ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες (Β’ Κύκλος)

Σημαντική ανακοίνωση: Ξεκίνησε η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου για άνεργους ωφελούμενους της ΔΥΠΑ που συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης ψηφιακών & πράσινων δεξιοτήτων (Β’ Κύκλος).

Προϋπόθεση για εκπαιδευτικό επίδομα: Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη για να λάβετε το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούστε.

ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ: Χρηστικός οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου ωφελούμενων ανέργων για τα προγράμματα κατάρτισης της ΔΥΠΑ σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες Β΄ κύκλου

Υπενθυμίζεται, ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι ωφελούμενοι να λάβουν το εκπαιδευτικό επίδομα που δικαιούνται με βάση τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Οι ερωτήσεις που περιέχονται αφορούν στην αξιολόγηση των προγραμμάτων κατάρτισης σε μια σειρά από τομείς όπως η οργάνωση, το περιεχόμενο και η αποτελεσματικότητα της κατάρτισης.

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ / Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας του voucher:

https://voucher.gov.gr -> Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Ωφελούμενου (πρόσκληση Ανέργων – B’ Κύκλος)

ή εναλλακτικά μέσω του συνδέσμου:

https://kub.voucher.gov.gr/oaed-sub2b/beneficiary/questionnaire/front/

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω