ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης: Προτεραιότητα σε διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς συμβούλους

  • Το νομοσχέδιο τροποποιεί τη σειρά προκήρυξης θέσεων στελεχών εκπαίδευσης για την πρώτη εφαρμογή του ν. 4823/2021.
  • Η νέα σειρά:
    1. Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, διευθυντές, προϊστάμενοι, υποδιευθυντές σχολείων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) και υπεύθυνοι τομέων των Ε.Κ.
    2. Περιφερειακοί Επόπτες Ποιότητας Εκπαίδευσης, Επόπτες Ποιότητας Εκπαίδευσης και Προϊστάμενοι Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
    3. Προϊστάμενοι ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και Κ.Ε.ΠΕ.Α., Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, Προϊστάμενος Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Η σειρά μπορεί να τροποποιείται με Υπουργική Απόφαση, ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

Οι καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την τάξη – Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε τη συμμετοχή των μαθητών

Άρθρο 162

Επιλογή στελεχών εκπαίδευσης 

Δημοφιλή!!  Καταδίκη της Επιστολής της Π.Ο.Σ.ΥΠ & Υποστήριξη των Διευθυντών και Προϊσταμένων προς τον Διευθυντή ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Τροποποίηση παρ. 4 άρθρου 232 ν. 4823/2021 Στην παρ. 4 του άρθρου 232 του ν. 4823/2021 (Α’ 136), περί των μεταβατικών διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του Μέρους Β΄ του νόμου αυτού, επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις: α) τροποποιείται η σειρά, με την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης, β) προστίθεται τελευταίο εδάφιο και η παρ. 4 διαμορφώνεται ως εξής: «4.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του παρόντος: α) προηγείται η προκήρυξη των θέσεων των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Συμβούλων Εκπαίδευσης, των διευθυντών, προϊσταμένων και υποδιευθυντών σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) και των υπευθύνων τομέων των Ε.Κ., β) ακολουθεί η προκήρυξη των θέσεων των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης, των Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης και των Προϊσταμένων των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και γ) έπεται η προκήρυξη των θέσεων των Προϊσταμένων των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και Κ.Ε.ΠΕ.Α., των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, καθώς και του Προϊσταμένου του Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Η σειρά προκήρυξης των θέσεων των στελεχών εκπαίδευσης του πρώτου εδαφίου μπορεί να τροποποιείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες που υπάρχουν κάθε φορά.».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω