phpThumb generated thumbnail jpg

Ηχηρό “όχι” στην αξιολόγηση: Δυναμική αντίσταση από το δημοτικό σχολείο Άδελε Ρεθύμνου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ηχηρό “όχι” στην αξιολόγηση: Δυναμική αντίσταση από το δημοτικό σχολείο Άδελε Ρεθύμνου

Με αδιαμφισβήτητη αποφασιστικότητα, οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Άδελε Ρεθύμνου υψώνουν το ανάστημά τους ενάντια στην Α2 φάση της αξιολόγησης. Σύσσωμοι, οι δάσκαλοι του σχολείου, με μια φωνή, διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση από τον διευθυντή, διεκδικώντας διευθυντές συναδέλφους. Στηρίζοντας ενεργά τις πέντε συναδέλφισσες που ήδη τελούν σε απεργία αποχή, ο σύλλογος διδασκόντων αξιοποιεί τις στάσεις εργασίας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζουν, πολιτική του υπουργείου παιδείας.

Η αντίσταση του δημοτικού σχολείου Άδελε Ρεθύμνου αποτελεί ένα ηχηρό παράδειγμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης, ενθαρρύνοντας αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Άδελε 2 jpg

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δημοφιλή!!  Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 5 Ιουλίου 2024: Μετατάξεις, Αποδεσμεύσεις και Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών

Ηχηρό όχι στην αξιολόγηση

Δυναμική αντίσταση ενάντια στην Α2 φάση της αξιολόγησης από το δημοτικό σχολείο Άδελε Ρεθύμνου. Με ένα στόμα μια φωνή, οι συνάδελφοι ζητάνε διευθυντές συναδέλφους και όχι αξιολογητές. Αξιοποιώντας τις στάσεις εργασίας ο σύλλογος διδασκόντων στηρίζει τις πέντε συναδελφισσες που ήδη βρίσκονται σε απεργία αποχή, λέγοντας όχι στη σημερινή επιχειρούμενη αξιολόγηση από τον διευθυντή του σχολείου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω