e wall και κουκουβαγια jpg

Π.Ε Ηρακλείου / για Ίδρυση 139 νέων οργανικών θέσεων – Αιτήσεις συνταξιοδότησης από 1 έως 12 Φεβρουαρίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Π.Ε Ηρακλείου / για Ίδρυση 139 νέων οργανικών θέσεων – Αιτήσεις συνταξιοδότησης από 1 έως 12 Φεβρουαρίου

Το ενημερωτικό δελτίο του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου αφορά την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του νομού. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου έχει καταθέσει πρόταση για τη σύσταση 139 νέων οργανικών θέσεων, κατανεμημένη σε διάφορες ειδικότητες.

Οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, Τηλέμαχος Παπαδόπουλος και Άννα Στουμπίδη, ξεκαθαρίζουν ότι η πρόταση αυτή είναι της ΔΙΠΕ και ότι το ΠΥΣΠΕ δεν έχει καμία εμπλοκή.

Οι αιρετοί εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η πρόταση είναι για μόλις 139 νέες οργανικές θέσεις, ενώ ο νομός έχει 1.800 αναπληρωτές. Επιπλέον, σημειώνουν ότι μόλις πριν από δύο χρόνια είχαν χαθεί 70 οργανικές θέσεις.

Τέλος, το ενημερωτικό δελτίο ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι οι αιτήσεις συνταξιοδότησης θα γίνουν από 1 έως 12 Φεβρουαρίου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα υπάρξει ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των αιτήσεων και για το σύνολο των οργανικών κενών.

Τάσεις και προοπτικές | Εκτίμηση αποχωρήσεων του κλάδου ΠΕ/70 Δασκάλων κατά τα έτη 2025-2040

Βάσεις αποσπάσεων ΠΕ60 και ΠΕ70

Η απογοήτευση των αιρετών του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου είναι δικαιολογημένη. Το γεγονός ότι ένας νομός με 1.800 αναπληρωτές ζητάει μόλις 139 νέες οργανικές θέσεις είναι απαράδεκτο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΥΣΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ίδρυση νέων οργανικών θέσεων στην Π.Ε Ηρακλείου.
Σας παραθέτουμε την πρόταση της ΔΙΠΕ Ηρακλείου για ίδρυση νέων οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα:
ΠΕ06 10
ΠΕ08 38
ΠΕ11 13
ΠΕ79 10
ΠΕ86 31
ΠΕ91 14
ΠΕ60 7
ΠΕ70 14
ΠΕ60 ΕΑΕ 1
ΠΕ70 ΕΑΕ 2
θελουμε να ενημερώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι οι προτάσεις αυτές είναι της ΔΙΠΕ Ηρακλείου και δεν εμπλέκεται καθόλου το ΠΥΣΠΕ.
Θεωρούμε αδιανόητο ένας νομός με 1800!! αναπληρωτές να ζητάει συνολικά 139 νέες οργανικές σε Γενική και Ειδική Αγωγή, όταν μόλις πριν 2 χρόνια είχαν χαθεί 70 οργανικές θέσεις!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Από 1 έως 12 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ενημερώσουμε για τον ακριβή αριθμό των αιτήσεων και θα σας παραθέσουμε το σύνολο των οργανικών κενών.
Υπενθυμίζουμε ότι οι μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο.
Τηλέμαχος Παπαδόπουλος Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου
Άννα Στουμπίδη αν. Αιρετή ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω