ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Λόγω ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας, είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και η γραμμή Καβάλα-Πρίνος.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Απαγορευτικό απόπλου για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 /Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν την Κυριακή 07/01/24 στις περιοχές πλόων και των καιρικών Δελτίων της Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού, τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Ραφήνα για τα νησιά των Κυκλάδων δεν θα πραγματοποιηθούν.

Στην περίπτωση αυτή χορηγείται από τον/την Διευθυντή/τρια του σχολείου ειδική άδεια «εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών που συνεπάγονται την ανυπαίτια αδυναμία προσέλευσης στην εργασία».

Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

Η ίδια επιλογή τύπου άδειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους/τις αναπληρωτές/τριες. Myschool:άδεια για τη “μη προσέλευση χωρίς ευθύνη του εκπαιδευτικού”.

Καλή και ασφαλή επιστροφή σε όλες και όλους !! Φραγκίσκος Λάβαρης Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

Τα περισσότερα απογευματινά δρομολόγια πλοίων θα πραγματοποιηθούν δεν θα υπάρχει απαγορευτικό για Κυλλήνη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω