ΕΡΓΑΣΙΑ

Οδηγίες για την Μαθητεία Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑΛ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οδηγίες για την Μαθητεία Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑΛ

Απόφαση Έγκρισης του «Οδηγού Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου των Υποέργων 8 και 9» της Πράξης «Μαθητεία Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑΛ (ΕΑΕΚ 15 έως 29 ετών)» με Κωδικό ΟΠΣ 6002623 του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή», του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Κατά την εφαρμογή του νόμου, προσλαμβάνονται αναπληρωτές καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πλήρους και μειωμένου ωραρίου). Οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών γίνονται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για πλήρη και μερική απασχόληση. ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ – ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ!!

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Την έγκριση του «Οδηγού Υλοποίησης και Εφαρμογής Φυσικού Αντικειμένου και Διαχείρισης Οικονομικού Αντικειμένου» των Υποέργων 8 και 9 «Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί» ΛΑΠ και ΜΕΤ αντίστοιχα, της Πράξης Μαθητεία Μεταλυκειακού έτους ΕΠΑΛ (ΕΑΕΚ 15 έως 29 ετών)» με Κωδικό ΟΠΣ 6002623 και συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+, στις περιφέρειες ΛΑΠ και ΜΕΤ του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027».

Δημοφιλή!!  Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

Με εντολή Υπουργού

Ο Προϊστάμενος της ΕΔ ΕΣΠΑ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Παύλος Πασχάλης

Παιδαγωγική & Διδακτική Επάρκεια (ΠΔΕ) / Οι 5 αποδεκτοί τρόποι απόκτησής!!

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω