stamp

ΦΕΚ | ΠΕ23 – Ψυχολόγοι: Τα 232 ΕΠΑΛ στα οποία θα τοποθετηθούν «Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΦΕΚ | ΠΕ23 – Ψυχολόγοι: Τα 232 ΕΠΑΛ στα οποία θα τοποθετηθούν «Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης».

Καθορισμός σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδου ΠΕ 23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2023-2024 στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης». ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Αναλυτικά ο πίνακας με τα σχολεία ( EΠΑΛ) στα οποία θα εργαστούν 232 ψυχολόγοι

Αναρτήθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας σχετικά με τον καθορισμό των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες θα απασχοληθούν μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του κλάδου ΠΕ 23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2023-2024 Ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΕΠ-ΕΒΠ / Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Άρθρο 1

1. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Υποστήριξη εγγραμματισμών και κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης μαθητών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» με κωδικό ΟΠΣ 6001947 του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, εφαρμόζεται κατά το σχολικό έτος 2023- 2024 παρέμβαση ψυχοκοινωνικής στήριξης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ./Ε.ΠΑ.Λ., η οποία υλοποιείται με την πρόσληψη μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων. ΠΟΣΕΕΠΕΑ : Συνολικός αριθμός υπηρετούντων μελών ΕΕΠ & ΕΒΠ για το διδακτικό έτος 2022-23.

Δημοφιλή!!  Εκκαθαρισμένοι πίνακες σε κατάσταση διορισμών για ΕΒΠ/ΕΕΠ - Τάσιου Ι

Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται κατ’ εφαρμογή της παρ. 1β του άρθρου 17 του ν. 3699/2008 (Α’ 199), όπως η παράγραφος αυτή προστέθηκε με την παρ. 6 του άρθρου 70 του ν. 4485/2017 (Α’ 114).

2. Οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα τα μέλη Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2023-24 καθορίζονται σύμφωνα με τον Πίνακα του Παραρτήματος.

3. Η κάλυψη των ανωτέρω θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη μελών Ε.Ε.Π. που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ23 Ψυχολόγων από τους Πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων

Τα παρακάτω είναι τα 232 ΕΠΑΛ στα οποία θα προσληφθούν αντίστοιχοι Ψυχολόγοι για το σχολικό έτος 2023-2024

Δημοφιλή!!  Δίκαιη Κατανομή των Νέων Οργανικών Θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ / του Σεραφείμ ( Μάκη ) Λάππα
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [194.84 KB]

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω