Screenshot 20230531 125749 Facebook

Ατομική Αξιολόγηση: Θα βρουν και φέτος κλειστή την πόρτα των σχολείων μας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής “Κ.Σωτηρίου” απαντά στη φετινή εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας για την ατομική αξιολόγηση(Με τις ίδιες κλασσικές εκφοβιστικές διατυπώσεις με πέρσι και η φετινή εγκύκλιος για την ατομική αξιολόγηση – Αναμένονται οι αντιδράσεις των εκπαιδευτικών). Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:
εικόνα Viber 2022 05 15 14 58 21 360
Θα βρουν και φέτος κλειστή την πόρτα των σχολείων μας για την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Ανακοινώθηκε η νέα εγκύκλιος για την ατομική αξιολόγηση του έτους 2023-24 αντιγραφή της προηγούμενης με αλλαγμένες μόνο τις ημερομηνίες! Οι επαναλήψεις των δήθεν ποινών και απειλών δε μας αγγίζουν. Τα έχουμε ξαναακούσει και δεν ισχύει τίποτα για όποιον/α συμμετέχει στην Απεργία Αποχή.
Συνεχίζουμε αποφασιστικά στον αγώνα μας.
1. Είναι σε ισχύ η δήλωση Απεργίας -Αποχής από την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ που έχει υπογράψει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας από την περσινή χρονιά. Καλούμε τους συναδέλφισσες/ους που φέτος υπηρετούν στα σχολειά μας να υπογράψουν τη δήλωση Απεργίας-Αποχής. Επικαιροποίηση σε κάθε σχολείο.
2. Δεν μπαίνουμε στην πλατφόρμα, δεν απαντάμε σε οχλήσεις, email παρά μόνο με τη δήλωση συμμετοχής μας στην ΑΑ.
3. Με πρωτοβουλία του συλλόγου μας την Πέμπτη 26/10/23 από κοινού με τους άλλους συλλόγους θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με του συμβούλους εκπαίδευσης προκειμένου για άλλη μια φορά να τους κοινοποιήσουμε την ομόφωνη θέση του κλάδου.
4. Καλούμε σε μαζική κινητοποίηση στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής Παρασκευή 27/10 στις 12:30 για την άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων του 2021 που συμπλήρωσαν τη διετία !
5. Ξεκινάμε την οργάνωση της συλλογικής αντίστασης. Ήδη η ΔΟΕ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας για την αντιμετώπιση αξιολογητών στα σχολεία μας.
Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις του συλλόγου για την ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ από την ατομική αξιολόγηση με τα βήματα, ερωτήσεις-απαντήσεις- γνωμοδότηση νομικής συμβούλου ΔΟΕ.
Το ζήτημα δεν είναι ατομικό, γι’ αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αξιολογητή να περάσει τις πόρτες των σχολείων μας.
Θα μας βρουν απέναντι συλλογικά, μαζικά, μαχητικά! Θα ακυρώσουμε και θα μπλοκάρουμε την αξιολόγηση όπως χιλιάδες συνάδελφοι και συναδέλφισσες σε όλη την χώρα μέχρι τώρα! Κανένας και καμία μόνη!
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ των σχολείων και της εργασιακής μας ζωής δε θα περάσει.
exofyl 1
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω