pexels dids 2675061 scaled

ΔΕΝ τίθεται από το υπουργείο Παιδείας ζήτημα πραγματοποίησης γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στις 17/10/2023 συναντήθηκε η άτυπη ομάδα διαλόγου μεταξύ της ΔΟΕ και εκπροσώπων του υπουργείου παιδείας. Έχουμε γράψει στο παρελθόν για την “ομάδα διαλόγου” που δημιουργεί ουσιαστικά μια παράλληλη εξωθεσμική λειτουργία και αυτό επειδή 1ον) το υπουργείο συνομιλεί με όποιον θέλει επί της ουσίας, ΟΧΙ με όλες τις εκλεγμένες παρατάξεις του ΔΣ της ΔΟΕ, αλλά μόνο με μερικές και 2ον) επειδή έτσι καίγεται στην πράξη κάθε προσπάθεια συνάντησης του ΔΣ της ΔΟΕ με τον ίδιο τον υπουργό. Τέλος πάντων αυτή η “παρεούλα” συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με το υπουργείο να εκπροσωπείται από τον Γενικό Γραμματέα, τον Δ/ντή του γραφείου του υπουργού, έναν συνεργάτη της Υφυπουργού, δύο νομικών συμβούλων, κι ενός ακόμη συνεργάτη του Υπουργού. Ειπώθηκε ότι όσα ανακοινώνονται στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής αποτελούν επίσημες θέσεις του υπουργείου παιδείας.

Εκεί λοιπόν δηλώθηκε από τη μεριά του υπουργείου παιδεία ότι: Δεν τίθεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. ζήτημα πραγματοποίησης γραπτού διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π.

Δημοφιλή!!  Καταιγίδα υποβαθμίσεων σχολείων και στα Δωδεκάνησα - Πετσοκόβουν σχολεία και τμήματα πανελλαδικά

Πίνακες με Καθαρές αποδοχές μόνιμων – νεοδιόριστων και αναπληρωτών!

Όλα αυτά συνέβησαν μόλις δύο μέρες πριν κάνει την εμφάνισή του κείμενο σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ που μιλούσε για βεβαιότητα γραπτού ΑΣΕΠ το 2024. Όπως γράψαμε ήδη κάτι τέτοιο δεν είναι στον άμεσο(τουλάχιστον) σχεδιασμό του υπουργείο και το δήλωσαν και ξεκάθαρα οι εκπρόσωποί του μόλις στις 17/10. Όμως έχουμε πει πολλές φορές ότι ο γραπτός ΑΣΕΠ είναι ένας εγκληματικός σχεδιασμός που υπάρχει στο μυαλό της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ και υπήρχε και σε παλαιότερα προεκλογικά προγράμματα του κυβερνώντος κόμματος, ενώ στελέχη του δε δίσταζαν να μιλήσουν ανοικτά υπέρ αυτού. Είναι μάλιστα ένας πολιτικός σχεδιασμός που κρύβει μεγάλα συμφέροντα από πίσω. Επομένως καμία επανάπαυση και κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρξει. Το εκπαιδευτικό κίνημα ενωμένο πρέπει να είναι έτοιμο να ακυρώσει τέτοιες “φαεινές” ιδέες όποτε και αν τολμήσουν να τις ξαναβγάλουν από τα συρτάρια τους.

Δημοφιλή!!  Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Διευθύντρια εκπαίδευσης εν μέσω διαμαρτυρίας για χωρισμό τμήματος, στέλνει σε πειθαρχικό δάσκαλο για συμμετοχή σε συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμούς

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω