news g9b0f9eb89 1920

ΠΑΣΟΚ / Η πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές δεν γίνεται με επικοινωνιακά σόου και απευθείας τηλεοπτικές συνδέσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές δεν γίνεται με επικοινωνιακά σόου και απευθείας τηλεοπτικές συνδέσεις

Τα μέτρα πρόληψης από φυσικές καταστροφές είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη διαδικασία που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και υλοποίηση. Οι επικοινωνιακές εκπομπές και οι ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα ουσιαστικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των ανθρώπων και των περιουσιών τους.

Κοινή ανακοίνωση του Υπεύθυνου του Κ.Τ.Ε. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Πουλά και του Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τη σημερινή αυτοψία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον Κηφισό

Για να αποκτήσει νόημα η σημερινή αυτοψία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον Κηφισό και να μην χαρακτηριστεί ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα περιμένουμε την ανάληψη πρωτοβουλίας από την Κυβέρνηση για άμεση σύγκληση όλων των αρμόδιων φορέων, οργανικών μονάδων και εποπτευόμενων φορέων των Υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας και αυτών σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο ήτοι των αρμόδιων οργανικών μονάδων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειάς και των εμπλεκόμενων Δήμων, που έχουν την ευθύνη για τη μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, ώστε να μην δούμε ξανά πλημμυρισμένα τοπία και χαθούμε στη ανάληψη των αρμοδιοτήτων.

Δημοφιλή!!  Παραστατίδης: "Με πολιτικάντικες ταχυδακτυλουργίες τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν λύνονται"

Η πρόληψη από τις φυσικές καταστροφές δεν γίνεται με επικοινωνιακά σόου αλλά με σοβαρότητα, σχεδιασμό και υπευθυνότητα. Όλα όμως κρίνονται στην πράξη την κρίσιμη στιγμή. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας όπως είπε και ο Υπουργός.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω