william zvWxlTd3IP0 unsplash scaled

Εν αναμονή των αιτήσεων μετάθεσης – Την Παρασκευή 13/10 αναμένεται να εκδοθεί η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εν αναμονή των αιτήσεων μετάθεσης

Τις επόμενες ημέρες (Την Παρασκευή 13/10 αναμένεται να εκδοθεί η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις) θα βγουν οι εγκύκλιοι για τις μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, σε διαπολιτισμικά σχολεία, στην ειδική αγωγή κτλ. Παράλληλα υποβάλλονται και οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ) χωρίς να δηλώνονται σχολικές μονάδες.

  • Οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς μεταξύ 16 και 31 Οκτωβρίου κάθε έτους.
  • Υποβολή αιτήσεων μπορούν να υποβάλουν εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να μετακινηθούν από περιοχή σε περιοχή, εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να μετακινηθούν εντός μιας περιοχής, καθώς και νέοι διορισμένοι του 2023 για να καταλάβουν οργανική θέση.
  • Για τον προσδιορισμό των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα είναι πολύ νωρίς, καθότι εκκρεμούν οι φετινές συνταξιοδοτήσεις και η σύσταση νέων οργανικών θέσεων

Προσοχή!!!

Για να μπορέσει να δηλώσει κάποιος σχολεία για βελτίωση θέσης εντός ΠΥΣΠΕ θα πρέπει να έχει κάνει την αίτηση τον Οκτώβριο! Δικαίωμα αίτησης μετάθεσης έχουν και όσοι διορίστηκαν το 2022 αλλά όχι αυτοί που διορίστηκαν το 2023, καθώς βρίσκονται εντός της περιόδου της δίχρονης υποχρεωτικής παραμονής στον τόπο διορισμού τους.

Δημοφιλή!!  Αξιολογητές φακελώνουν και στέλνουν mail ακόμα και μεσάνυχτα με 40° - Διευθυντές σχολείων με PC στην παραλία

Τα κριτήρια των μεταθέσεων αφορούν τη συνολική προϋπηρεσία, τις μονάδες συνθηκών διαβίωσης (δηλαδή τα μόρια των σχολικών μονάδων), την οικογενειακή κατάσταση (γάμος και τέκνα), την εντοπιότητα και τη συνυπηρετηση.

  • Κατά τη πρώτη διετία για τους νεοδιόριστους, δεν υπάρχει δυνατότητα απόσπασης/μετάθεσης εκτός της περιοχής διορισμού τους.
  • Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι συνάδελφοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ειδικές κατηγορίες συγκεκριμένων προϋποθέσεων) που δύναται να αιτηθούν απόσπαση εκτός ΠΥΣΠΕ(μετά από ειδική πρόσκληση που εκδίδει το υπουργείο κάθε έτος συνήθως) και πάλι χωρίς να “ξεχρεώνουν” την υποχρεωτική διετία παραμονής στην περιοχή διορισμού τους και άρα χωρίς να τεκμηριώνουν δικαίωμα μετάθεση.

 

387561866 1507136970046794 563499697598254592 n

Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [1.07 MB]

 

Διεύθυνση ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τμήμα Δ ́ Πληροφορικής & Ν.Τεχνολογιών

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [152.40 KB]

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Ιωάννης Παπαδόπουλος

📌Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου,

Κύλιση προς τα επάνω