be a denist

«Dentist Pass» – Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Dentist Pass» – Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Το πρόγραμμα «Dentist Pass» αποτελεί μέτρο ενίσχυσης για τη διενέργεια πράξεων προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά ηλικίας έξι έως δώδεκα (6-12) ετών. Μέσω του προγράμματος, τα δικαιούχα παιδιά λαμβάνουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα , η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη του κόστους των ακόλουθων υπηρεσιών:

  • Έλεγχος της στοματικής υγιεινής
  • Καθαρισμός και απομάκρυνση πλακών
  • Φθορά
  • Παροχή οδηγιών για τη στοματική υγιεινή

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Dentist Pass» λήγει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας vouchers.gov.gr. Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  • Ως ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, αλλά η σχέση μεταξύ Δικαιούχου και συγκεκριμένου Ωφελούμενου δεν διασταυρώθηκε ηλεκτρονικά ορίζεται η Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.
  • Σε περίπτωση απόρριψης των δικαιολογητικών που αναρτήθηκαν από τον Δικαιούχο προς τεκμηρίωση του δικαιώματός του να αιτηθεί για έναν συγκεκριμένο ωφελούμενο, είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεως μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.
  • Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικό με την καταλληλόλητα δικαιολογητικού που σκοπεύετε να αναρτήσετε, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Κοινού 2102154936, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.
  • Μετά την παρέλευση των προθεσμιών (α) υποβολής αιτήσεων (Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023), (β) υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών (Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023) και (γ) υποβολής ενστάσεων (Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023) κατά περίπτωση, δεν είναι πλέον δυνατή καμία ενέργεια των δικαιούχων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.
  • Όσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση απόρριψης μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής (λόγω κάποιου ωφελούμενου που απορρίφθηκε), αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνουν έναν ή περισσότερους ωφελούμενους που έχουν ήδη διασταυρωθεί επιτυχώς, θα θεωρηθούν μερικώς εγκεκριμένες και θα προωθηθούν αυτόματα στο επόμενο στάδιο (έγκριση – πληρωμή) μόνο ως προς το σκέλος των επιτυχώς διασταυρωθέντων ωφελούμενων.
Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

Συμβουλές SaferInternet4Kids / Επικίνδυνες διαδικτυακές φιλίες!

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια ή την επιτροπεία ή παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη σε ωφελούμενα παιδιά που πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να είναι ηλικίας 6 έως 12 ετών (γεννημένα από 1/1/2011 έως 31/12/2017)
  • Να είναι ασφαλιστικά ενήμερα
  • Να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2021

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Για να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα «Dentist Pass», θα χρειαστείτε τα εξής:

  • ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του ωφελούμενου παιδιού
  • ΑΦΜ του αιτούντος
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN)

Η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι απλή και ολοκληρώνεται σε λίγα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr με τους κωδικούς Taxisnet.
  2. Επιλέξτε το πρόγραμμα «Dentist Pass».
  3. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία.
  4. Υποβάλετε την αίτηση.

Έλεγχος της αίτησης

Η αίτηση θα ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Σε περίπτωση έγκρισης, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό της αίτησης και τον κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr.

Χρήση του voucher

Η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα εκδοθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησης. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη του κόστους των προληπτικών οδοντιατρικών υπηρεσιών σε συμβεβλημένους οδοντιάτρους.

Δημοφιλή!!  Μέτρα προστασίας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τον καύσωνα / ΥΠΕΣ

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Dentist Pass», μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Υγείας στο 1135.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της αίτησής μου;

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της αίτησής σας στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet και επιλέξτε το πρόγραμμα «Dentist Pass».

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το voucher;

Για να χρησιμοποιήσετε το voucher, θα χρειαστείτε τον αριθμό της κάρτας και τον κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα στοιχεία στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr.

Πώς μπορώ να βρω συμβεβλημένους οδοντιάτρους;

Μπορείτε να βρείτε συμβεβλημένους οδοντιάτρους στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το πρόγραμμα «Dentist Pass» και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Βρείτε συμβεβλημένους παρόχους».

Τι γίνεται αν η αίτησή μου απορριφθεί;

Εάν η αίτησή σας απορριφθεί, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον λόγο της απόρριψης. Μπορείτε να υποβάλετε νέα αίτηση μετά την εξάλειψη του λόγου απόρριψης.

https://vouchers.gov.gr/dentistpass

Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω