φάκελος

ΥΠΑΙΘΑ / Προθεσμίες Γ΄ Φάσης Παράλληλης Στήριξης για το σχ. έτος 2023-24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΑΙΘΑ / Προθεσμίες Γ΄ Φάσης Παράλληλης Στήριξης  για το σχ. έτος 2023-24

Ακολουθεί η ενημέρωση από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. & Δ.Ε. Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης                       Τμήμα Β΄​ Σχολικών Δομών, Μαθητικής Μέριμνας και Σχολικής Ζωής

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 62191/Δ3/02-06-2023 Εγκυκλίου με θέμα:  «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2023-2024.»   σας ενημερώνουμε ότι:

  • η αποστολή προς την υπηρεσία μας των αιτημάτων Γ΄ Φάσης  για παράλληλη στήριξη – συνεκπαίδευση / για  Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό / για Σχολικό Νοσηλευτή που έχουν συγκεντρωθεί,  σύμφωνα με τα οριζόμενα στην  εγκύκλιο, θα  ολοκληρωθεί μέχρι και  την Τρίτη 31-10-2023
Δημοφιλή!!  Ο Πιερρακάκης μάχεται με θεούς και δαίμονες για να μας κάνει δώρα έκπληξη - Και μετά θα ξυπνήσουμε

Επιπλέον, σας επαναπροωθούμε τους προς συμπλήρωση Πίνακες 1-2-3, τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την υποβολή των αιτημάτων.

Επισημάνσεις: 

  1. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτημάτων από τους γονείς/κηδεμόνες  στις σχολικές μονάδες: Παρασκευή 20/10/2023
  2. Περιπτώσεις αιτημάτων γονέων/κηδεμόνων, που είτε κατατέθηκαν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ (για την Α΄ /Β΄ φάση), είτε δεν εγκρίθηκαν λόγω εκπρόθεσμων δικ/κων, οφείλουν να υποβληθούν εκ νέου, εφόσον εξακολουθούν να επιθυμούν να λάβουν έγκριση για στήριξη.
  3. Η παραπάνω ημερομηνία είναι απολύτως δεσμευτική.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω